SI MODA SUSHINROLL

Kävimme viime viikolla syömässä synttäreideni kunniaksi Töölön Sushi’n’rollissa. Aivan Kampin keskuksen takana, entisen Nollan paikalla sijaitseva ravintola oli minulle uusi tuttavuus. Teemu oli siellä käynyt moneen otteeseen ja vaatinut minua tulemaan joku kerta mukaan.

SI MODA SUSHINROLLSI MODA SUSHINROLLOLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA SUSHINROLL

Ainakaan lounas ei ole hinnalla pilattu, sillä 15 eurolla saa syödä niin paljon kuin huvittaa. Buffetpöytään tulee jatkuvasti lisää tuoretta sushia ja sieltä löytyy varmasti jokaisen makuun jotakin. Makeja ja nigirejä on useampaan eri sorttia ja tietääkseni ne vaihtelevat hieman päivittäin. Omia suosikkejani olivat ehdottomasti California rollsien tyyliset makit. Myös niile, jotka eivät raa’asta kalasta välitä, löytyy kasvissusheja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA FOOD SUSHINROLL 01OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka vannoutunut Sushibar+wine:n fani olenkin, niin täytyy sanoa, että tämä lounas oli todella maukas. Tietysti buffetin valikoima on huomattavasti Sushibarin listaa suppeampi, mutta täällä saa tosissaan syödä sushia nälkäänsä. Näin pienen lapsen äitinä täytyy myös antaa plussaa avarasta tilasta, johon voi arkailematta tuoda vaunut!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • MouMou
  February 19, 2014

  Uh, mä käyn tuolla lähes kerran viikossa. Tykkään! <3

  (en siis Töölössä, vaan toisessa pisteessa, mutta anyway)

 • Eevis
  February 20, 2014

  Harmillista vain, että Töölön Sushinroll sulkee ovensa kokonaan 26.2. Eiran piste jatkaa samaan malliin. Todella harmi, sillä tuo Töölön ravintola on aivan ehdottomasti suosikkilounaspaikkani.

  • casey
   February 20, 2014

   Mitä?! Voi ei!! Just fiilistelin, että pakko mennä taas ens viikolla tonne. Iso buu tälle 🙁

   • Eevis
    February 20, 2014

    Joo 🙁 Toivotaan, että avaisivat taas uuden paikan jonnekin samoille seuduille. Käsittääkseni juuri nyt sitä ei kuitenkaan ole tiedossa.

Previous
OUTFIT 17/02/2014
–