mekko/dress DIY, laukku/clutch 2hand+tuunaus, vyö/belt Weekend by Max Mara

Kattilahalli kauniine valoineen kutsui meitä sisään, mutta ne samat kauniit valot eivät olleet niin mukavia mekkoani kohtaan. Väri vääristyy tylsän keltaiseksi, vaikka se oikeasti on neonvärinen. Mekko kuitenkin hoiti tehtävänsä moitteettomasti ja kiitos vielä kerran kaikille niistä ihanista kommenteista! Sydän oli pakahtua välillä. Mekko olisi kaivannut rinnalleen upean tukan, mutta jämähdin tuohon ikuiseen puoliponnariin. Takana sentään oli pieni “juju”, kun olin kieputtanut hiuksiani hieman uudella tavalla. Kokeilen mahtavaa nutturaa, mutta en onnistunut saamaan siitä salonkikelpoista. Ensi kerralla kampaaja saa hoitaa nämä jutut!

Juhlat on nyt kuitenkin juhlittu (ilmeestä päätellen erittäin iloisissa tunnelmissa) ja olen jo turvallisesti menossa peittojen alle. Osalla porukasta meno varmasti vain yltyy tällä hetkellä, mutta itse en kadu yhtään omaa päätöstäni lähteä Suvilahdesta kotia kohti. Huomenna pitää skarpata puolen päivän aikaa tapaamaan vielä kerran ID-poppoota ja sen jälkeen majoittaa sisko viimeiseksi yöksi Suomeen. Läksiäisjuhliakin olisi siis kai tiedossa.

Palataan muiden juhlakuvien kanssa myöhemmin. Sweet dreams.

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • viki
  March 17, 2012

  ihana mekko! ja mun mielestä sun hiukset on kivasti!

 • mimmiina
  March 17, 2012

  mekko on aivan upea ! <:

 • Trina
  March 17, 2012

  Aivan ihana puku! Näytät todella kauniilta ja hiukset ovat mielestäni kauniin yksinkertaisesti, kun puvussa ja laukussa on omat juttunsa. Kivaa viikonloppua:)!

  Trina, http://trinanlaivassamukana.blogspot.com/

  • Casey
   March 18, 2012

   🙂 kiitti! Itsekin totesin, että eivätpähän hiuksen ainakaan vieneet huomiota puvulta, eli ehkä hyvä näin.

 • Samettitassu
  March 17, 2012

  Aivan upea ja mietitty asukokonaisuus. Moni bloggaaja oli pukeutunut turhankin arkisesti tuonne. Sinun pukusi on kunnioittava tilaisuutta kohtaan sopivalla juhlavuudellaan 🙂

  • Casey
   March 17, 2012

   Välillä mietin olinko liiankin fiini, mutta niin ihania kommentteja sain asustani, että päätin olla murehtimatta. Ei sitä ihan joka viikonloppu saa laittaa pitkää mekkoa, joten otin kaiken tilaisuudesta irti 🙂 kiitoksia kovasti!

Previous
Hair panic
@ Suvilahti