Swetareiden vallankumous

SI MODA INSPIRAATIO SWEATARIT 2 SI MODA INSPIRAATIO SWETARITSaint Laurent (Net-A-Porter) / Topshop / Cheap Monday (Nelly)

Topshop / Zoe Karssen (Nelly) / Asos

Gina Tricot / Gina Tricot / Zoe Karssen (Nelly)

Gina Tricot / Topshop / Wildfox (Nelly)

Monen talven ajan olen vannonut paksujen neuleiden nimeen ja ne ovat pitäneet minut lämpimänä. Vastikään huomasin, että vuoden sisällä kaappiini on ilmestynyt neuleiden rinnalle yksi jos toinenkin kolitsipaita. Näin monta kollaria minulla on viimeksi ollut varmaan ala-asteella. Iskä osti minulle kuudennella luokalla vaalean harmaan kolitsipaidan. Siinä oli kuviona paksut pehmeät kirjaimet, jotka viittasivat johonkin yliopistoon yms. Vielä tänä päivänäkin mahdun tuohon kyseiseen paitaan. Joko iskällä oli tapana ostaa “hieman” kasvuvaraa tai sitten olen edelleen samoissa mitoissa. Veikkaan kyllä vahvasti ensimmäistä. Nykyään juoksen se ylläni lenkkiä, jos saavun kotiin käymään.

Vaikka paras hetki käyttää kolitsipaitaa on kevään ensimmäinen lenkki ilman takkia, niin kollaripaidat ovat löytäneet paikkansa myös normaalissa arkivaatetuksessani. Ne ovat miltei syrjäyttäneet neuleeni tänä talvena ja olen auttamatta ihastunut siihen kontrastiin, mitä sporttisella svetarilla ja korkokengillä saa samassa asussa aikaan. Keräsin teille yhteen hieman omaa silmääni miellyttäviä kolitseja nettikauppojen tämän hetken valikoimista. Itse suosin pitkälti sitä tuttua turvallista vaaleaa meleerattua harmaata sävyä. Tykkään siitä yksivärisenä sekä erilaisilla printeillä tai yksityiskohdilla varustettuna. Asoksen kollarissa on jotain ihanaa Isabel Marant-fiilistä ja tykkään myös kovasti Gina Tricotin omasta, jossa olat on koristelu “jalokivin”. Karssenin punainen paita olisi ihana piristys omaan vaatekaappini. Jos minun pitäisi valita vain yksi swetari kaappiini, niin se olisi ehdottomasti ensimmäistä kuvaa vastaava yksivärinen harmaa. Oma harmaa kollarini on kulkenut mukanani monen monta reissua ja pelastanut monelta asukriisiltä. Se taitaa olla luottovaatteeni.

 

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • henna
  January 20, 2013

  kollarit on loistavia! mitä kulahtaneempi sen kivempi 🙂

  • Casey
   January 20, 2013

   😀 ainakin lenkillä! Muutoin tykkään kyllä että kollari on siisti 🙂

 • Mi Mi Mendine
  January 20, 2013

  Oi voi, nyt iski sellainen swetari himo ettei mitään rajaa… Ja aivan kuin tuolla kaapissa ei roikkuisi niitä jo miljoonittain 😀

  XX

  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

  • Casey
   January 20, 2013

   sama täällä, varsinkin nämä nettikaupat tuppaa olemana petollisia!

 • Milla
  January 20, 2013

  mäkin oon monessa blogissa nähnyt asukuvissa mitä erikoisempia kollaripaitoja ja nettikaupoissa vielä enemmän! en vaan osaa päättää tykkäänkö vaiko en :/ haluisin ihan yksinkertaisen harmaan rennon kolitsipaidan minkä voisi tuunata laittamalla niittejä olkapäihin tai muuta kivaa 🙂 mutta mä luulen että mä en sorru näihin paitoihin. never say never, heh 😀

Previous
Juhlamekko arkena
Swetareiden vallankumous