SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 6

Muutamien vuosien aikana olen tullut useampien vaatekappaleiden kanssa siihen tulokseen, että jos vain löytyy se hyvä malli omalle kropalle, niin silloin vaate sopii ja näyttää hyvältä. Tähän on tultu niin valkoisten housujen, leveälahkeisten farkkujen sekä viimeisimpänä uimapukujen kanssa. Ennen pelkkä ajatus uimapukuun pukeutumisesta sai minut näkemään punaista. Se saattoi toki johtua siitä yksinkertaisesta syystä, että sanasta uimapuku tuli vain mieleen tummansininen Speedon kokouimapuku?

Se tuskin vieläkään imartelee minua (tai kovinkaan montaa muutakaan naista), mutta tämän hetken runsaasta uimapukutarjonnasta jokainen löytää varmasti omansa. Itse pienirintaisena tykkään, että yläosa on joko valmiiksi muotoonommeltu tai hieman topattu. Lisäksi yläosassa saa mielellään “tapahtua enemmän” kuin alaosassa. Esimerkiksi yläosan vedoksilla tai röyhelöillä saadaan mittasuhteita tasattua. Marks&Spenceriltä löytämäni uimapuku (lisää kuvia täällä) on kyllä osoittautunut ihan täydelliseksi. Nyt tekisi mieli hommata toinen mustassa värissä. Alla olevista kolmas näyttää tosi veikeältä, mutta mietityttää minkälaiset seeprarusketusraidat tuon kanssa saa oikein aikaiseksi 😀

Olettekos te lämmenneet uimapuvuille vai vannotteko edellee bikinien nimeen?

//

Swimsuit – hottest suit of the season. Here are some webshop favorites of mine. The white one in the photos is from Marks&Spencer and you’ll find more pics of that from here.

SI MODA SWIMSUITS

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE 

SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 12

*postaus sisältää mainoslinkkejä

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Anni Juntunen
  July 2, 2015

  Hei! Näin tuon ihanan kimonon ensin sun instagram-tilillä ja sit tulin täältä kattomaan, josko olisit löytöpaikan kirjannut, mut ei. Nyt siis utelisin, että mistä moinen ihanuus on peräisin?

  • Kaisa
   July 2, 2015

   Marks&spenceriltä 🙂 olis löytyny siitä alkuperäisestä “asupostauksesta” mutta tuohon en ollut niitä enää näköjään laittanut. On kyllä ollut kesän lemppari kimono!

Previous
Blue flare