Syksyn sävyissä – yksi mekko, kolme eri tyyliä

Kaupallinen yhteistyö: Sokos & Indieplace

Täältä tulee taas tuttu sesongin avaus, sillä yhteistyöni Sokoksen kanssa saa jatkoa 3 x erilaista asua postauksen muodossa. Kahtena edellisenäkin kautena olen toteuttanut tämän postauksen ja se on ollut jotenkin todella kiva tapa tutkiskella syystrendejä konkreettisemmin sekä tietysti stailata sen mukaisesti kolme eri tyylistä asukokonaisuutta! Vertailin äsken viime syksyn vastaavaa postausta ja vaikka tyylillisesti siellä näkyikin selvästi sama tyyppi, oli ilme kuitenkin niin eri, kun hiukset olivat monta astetta tummemmat. Nyt mennään melkein blondilla lookilla, mutta mikäs siinä, vaihtelu todellakin virkistää.

Tällä kertaa kokosin asut yhden ja saman vaatekappaleen ympärille. Toiveissa oli, että suosisin yhdistelmissä syksyisiä värejä ja valitsisin avaintuotteeksi mekon. Sokoksella pyöriessä huomasin tämän Andiatan ruusukuvioisen kietaisumekon, joka ei ehkä ihan ensi silmäyksellä ole kuosin puolesta ominta itseäni, mutta maanläheinen värimaailma sai tässä kohtaa villimmänkin kukkakuosin taipumaan tyyliini. Ruusukuosi on tämän syksyn “the kukkakuosi” ja sen vuoksi halusin mekon nostaa tässä kohtaa esille. Halusin myös näyttää miten monikäyttöinen kietaisumekko voi olla ja erityisesti näin syksyllä, kun kesäisemmät kelit ovat jo jääneet taakse.  

ASU 1

Andiata mekko / R-Collection neule 

Ensimmäinen asu on kuin suora kopio viime vuotisesta maksimekkolookista, mutta mitä sitä hyvää yhdistelmää vaihtamaan. Muhkea neule yhdistettynä kevyeeseen helmaan vaan toimii ja on edelleen yksi luottovalinnoistani. Sanoisin, että tässä on aika kelpo syysasu esimerkiksi sunnuntaibrunssille. Tuo R-Collectionin neule vei sydämen sekä minulta että kameran takaa löytyvältä Saralta, joten päätimme molemmat ostaa sen itsellemme kuvausten jälkeen. R-Collection on muuten yksi Sokoksen uusista merkeistä ja oli ihana huomata, miten mm. tämä suomalainen brändi nosti hienosti päätään kaikkien ulkomaalaisten keskellä. Hieno brändiuudistus takana ja tämän syksyn mallisto oli erityisesti omaan mieleeni.

ASU 2

Andiata mekko / Stylein jakku

Toinen stailaamani asu on selkeästi enemmän toimistokäyttöön tai vaikkapa illalliselle. Hieman oversize-mallinen jakku on syksyn 2019 ehdoton hittivaate, varsinkin näin rennosti naiselliseen mekkoon yhdistettynä. Toisaalta jakku on aina hyvin ajaton ja näin ollen myös pitkäaikainen hankinta. Laadukkaaseen, hyvin istuvaan jakkuun panostaminen kannattaa mielestäni ehdottomasti. Kuvissa näkyvä yksilö on niin ikään Sokoksen yhdeltä uutuusbrändiltä nimeltä Stylein. Brändin valikoima ihastutti minua suuresti minimalistisilla malleillaan ja rauhallisella värimaailmaan.

 

ASU 3

Andiata mekko / Sand Copenhagen pooloneule / Stylein housut

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä yhdistelmä, joka on ehkä se paras todiste kietaisumekon monikäyttöisyydestä. Nimittäin solmimalla kietaisunauhan rennosti sisäkautta selän takaa saat mekosta hetkessä pitkän jakun, jonka voi yhdistää housujen tai farkkujen kanssa. Syyssesonki merkitsee itselleni aina nahkahousujen esiin kaivamista ja sen vuoksi halusin tässäkin kohtaa nostaa (keino)nahkapöksyt esille. Ne yhdistettynä pehmoisiin neuleisiin ja vaikkapa juuri naisellisiin kukkakuoseihin luovat ihanaa leikkisyyttä ja kontrastia. Nahkahousujen lisäksi poolokaulukset ovat minulle yhtä kuin viesti syksystä. Tässä Sandin neuleessa on t-paitamittaiset hihat ja sen vuoksi se oli ihan omiaan tämän mekon kanssa. Kotkan Sokokselta bongasin myös erittäin potentiaalisen, pitkähihaisen ja budjettiystävällisen version Pieces-merkiltä. Tämä vinkiksi niille, joilla on musta pooloneule syksyksi haaveissa! Ja mitä tulee vielä kenkävalintaani, niin viime viikolla kuvausten aikaan tarkeni ulkona kulkea avojaloin, mutta yhtä hyvin tähän asuun voisi valita kengiksi vaikkapa teräväkärkiset nilkkurit.

Tähän loppuun haluaisin vinkata teille Sokoksen muotiviikoista, jotka tosiaan alkoivat tämän viikon maanantaina 9.9 ja jatkuvat aina lokakuuhun 6.10 saakka. Tulevana lauantaina 14.9 järjestetään Tampereen Sokoksella tavismallien tähdittämä muotinäytös. Jos Tampeereelle on matkaa, niin näytöksen näkee myös striimattuna muilta Sokoksilta. Kaikissa Sokos-tavarataloissa riittää tulevana lauantaina tapahtumaa!

Ja hei jos ihastuit yhtä palavasti esimerkiksi tuohon R-Collectionin neuleeseen kuin minä ja Sara, niin nyt kannattaa hyödyntää Sokoksen tarjous, jossa kaikki normaalihintaiset paidat, neuleet ja bleiserit ovat -20%. Tarjous voimassa 9.-15.9!

kuvat: Sara Vanninen, editointi: minä

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Syystrendi 2019 – Napakkaa nahkaa ja krokotiileja
Syksyn sävyissä – yksi mekko, kolme eri tyyliä