Syksyn trendit mekkojen ja hameiden muodossa

Kesä tuli kuljettua lähes kokonaan mekoissa ja hameissa. Housuja tai varsinkaan farkkuja en ole kiskonut päälläni sitten kesäkuun alun, jostain kumman syystä 😉 Kesä oli myös poikkeuksellisen lämmin ja siitä syystä ilmavat helmat ovat olleet varmasti se optimaalisin valinta monelle meistä. Nyt syksyn tullen olen ajatellut jatkaa mekkolinjalla ja mahdollisesti hankkia 1-2 housuparia, joilla voisin sitten tämän raskauden toisen puoliskon selvitä. Sen enempää äitiysvaatteita tuskin tulen tarvitsemaan.

Syksyisempiä mekkoja googletellessani törmäsin tämän syksyn trendeihin ja huomasin, että monet niistä toimivat nimenomaan mekkojen muodossa. Kauden kuumimmat värit, kuosit ja materiaalit ovat lähes kaikki sellaisia, joita nähdään nimenomaan mekkojen ja pidempien hameiden muodossa. Voisikin ehkä sanoa, että helmat ylipäätänsä ovat trendikäs valinta tänä syksynä.

Päätin koostaa näistä kauden isoimmista trendeistä nopean infopaketin kollaasin muodossa. Tästä tulee hyvin esille syksyn väripaletti sekä pinnalla olevat materiaalit ja kuosit.

SYYSMEKKO 2018

ELÄINKUOSINEN – erityisesti rusehtavan sävyinen leopardikuvio on tänä syksynä isossa roolissa. Omaan silmääni se näyttää parhaalta mustan tai räväkän punaisen parina. Tärkeintä leopardikuosissa on pitää muu asu yksinkertaisena.

HOPEINEN DISCOPALLO – hopeanhohtoiset mekot eivät enää kuulu vain pikkujoulusesonkiin. Pue hopeamekko arkisaappaiden tai -nilkkureiden sekä muhkean neuleen kera ihan tavallisena maanantaina.

PLISEERAUKSET JA LASKOKSETSekä tiuhaan pliseerattu että leveillä laskoksilla varustettu mekko/hame ovat tämän syksyn juttuja. Paras mitta tässä tapauksessa on midi ja sävyksi kannattaa jotain rusehtavaa rusehtavaa.

TWEED – Klassikkokangas tekee tänä syksynä paluun. Kokeile 60-lukua henkivää liivimekkoa tai kaksiosaista jakun ja hameen yhdistelmää.

NAHKA – Pehmeämpien materiaalien rinnalle nousee tänä syksynä voimakas nahka. Sesongin nahkamekot eivät ole mitään minijuhlamekkoja, vaan puetumpia, hihallisia versioita, jopa hieman miehekkäitä sekä armeijahenkisiä.

VIHREÄ Syksyn kiinnostavin väri on rusehtavien sävyjen ohella ehdottomasti vihreä. Syvä vihreän sävy toimii myös mekoissa ja on yllättävän klassinen sekä helposti yhdisteltävissä.

HUIVIKUOSI Eläinkuosien lisäksi “silkkihuivikuosit” tekevät paluun tänä sysksynä. Erityisen hyvältä ne näyttävät juurikin kuvan kaltaisissa vyöllä solmittavissa paitamekoissa

SATIINI – Ylellinen satiini on täydellinen pari rouheille syysneuleille. Pue mekon alle poolo tai päälle jättineule. Satiinista mekko voi helposti käyttää myös “hameena”. Näin saat kaksi trendikästä vaatekappaletta yhdellä kertaa.

________

silver dress Zara / leopard dress Nümph / pleated skirt Zara / leather dress Molly Bracken / tweed dress Zara

/ green dress Samsoe&Samsoe / silk scarf dress Zara / satin slip dress Zara

 

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ainut ostos Pariisista