Syysfiilistelyä

Ikuisen kesänlapsen on kyllä pakko nyt myöntää, että syksy on tuntunut tänä vuonna kertakaikkisen ihanalta vuodenajalta. Ilma on ollut aurinkoinen, mutta silti ihanan raikas. Etelän ruska alkaa päästä pian täyteen loistoonsa ja muutenkin luonto on ollut viime päivinä erityisen upea. Kaikki syksyiset ruoat maistuvat taivaalliselta ja olen syönyt esimerkiksi sieniä ihan älyttömän määrän. Tällä hetkellä tekee eniten mieli kaikkia ihania keittoja, risottoja ja pastaa. Ne lämmittää sekä mieltä että kehoa. Minun on myös tehnyt ihan älyttömästi mieli omenapiirakkaa ja porkkanakakkua, jota en ole leiponut vuosiin. Syötiin miehen kanssa yksi pala sitä viikonloppuna kahvilassa, mutta se ei tyydyttänyt himoani täysin 😀 Täytyykin kokeilla valmistaa itse porkkanakakkua nyt viikonloppuna. Tai sitten leivon pullaa, koska kansallinen korvapuustipäivä häämöttää edessä ja lämmin pulla, jos joku sopii syyspäiviin.

Syysruuista syyspukeutumiseen, joka on ollut jotenkin ihanan monipuolista hyvien kelien vuoksi. On voinut pitää mekkoja, mutta myös paksumpia neuleita ja kevyitä villakangastakkeja. Neulemekko näyttää superkivalta avonaisempien loafereiden kanssa!

Nyt sesongin vaihtuessa tyhjensin taas kaapit kaikesta ylimääräisestä ja laitoin tarpeettomat eteenpäin. Tänään raivailin myös lastenvaatteita ja kävin erityisesti heidän ulkokamoja läpi. Taas oli monissa vaatteissa liian lyhyet lahkeet ja hihat, joten täytyy niitäkin pistää eteenpäin sekä hankkia sopivaa vaatetta tytöille tilalle. Sanoin juuri aamulla miehelle, että tämäkin vaaterumba vie suhteellisen paljon aikaa, mutta onneksi on esim. erilaisilla kirppiksillä ja kavereiden kesken saa tarpeettomat vaatteet nopeasti liikkeelle.

Minulla ei ollut tänään mitään sen kummempaa asiaa. Halusin vain jakaa nämä ihanat syksyiset, mieheni ottamat kuvat täällä bloginkin puolella (näissä on jotenkin aivan mieletön tunnelma!) ja kertoa vähän syysfiiliksiä 🙂 Mitä teille sinne kuuluu?

mekko ja neule Ellos

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Ellinoora
  October 1, 2020

  Wau, upeita kuvia!

 • Huong Q-A
  October 1, 2020

  Nää kuvat ovat upeita ?? aivan erityinen fiilis. Sopivan synkkä mutta kuitenkin lämmin. Ihan kuin ois myrskyä tulossa. Toka vika on täydellinen ✨

  • kaisaturunen
   October 2, 2020

   Tän jälkeen alkoi aika kova myrsky, eli ihan todellinen tilanne sen suhteen 😀 Juuri saatii napattua kuvat ennen sitä! Kiitos <3

Previous
Myöhäinen hääpäiväreissu
Syysfiilistelyä