Syystrendi 2019 – Napakkaa nahkaa ja krokotiileja

Syksyn trendikatsaukset jatkuvat seuraavaksi tällasina pienempinä paloina “syystrendi 2019” otsikkojen alla. Ensimmäisenä käsittelyyn lähtee trendi, jossa pääosassa materiaali. Eikä ihan mikä tahansa materiaali vaan nahka. Näytöslavat täyttyivät viime keväänä ja tänä syksynä nahkaisista (ja tekonahkaisista) vaatteista sekä asusteista. Nahkaa puetaan nyt kerroksittain eri värisinä ja erilaisina pintoina. Perinteisten nahkavaatteiden, nahkahousujen ja -hameiden rinnalle on noussut nahkamekkoja, -jakkuja ja -paitiksia. Nahan pinta vaihtelee kiiltävästä ja jämäkästä, pehmeään mattaiseen. Suosituin pintakuvio nahassa on tällä kaudella on ehdottomasti krokotiilikuosi. Jota nähdään varsinkin asustepuolella kengissä ja laukuissa.

Asusteiden osalta nahan käyttö ei jää ainoastaan nahkakenkiin ja -laukkuihin vaan myös esimerkiksi hiuskoristeiden materiaaleina nähdään tänä syksynä nahkaa. Villeimmät trendihaukat pukevat nahkaa päästä varpaisiin, mutta tämä on hyvä trendi myös maltillisemmilla, klassikoita rakastavalle. Nahka on ajaton materiaali ja säilyy pitkään hyvin huollettuna. Itseltäni löytyy kaapista lähes 10 vuotta vanha kirppikseltä löytynyt nahkahame, joka on edelleen yksi suosikeistani. Voisinkin kuvata pian asukuvat sen kanssa ja kaivaa vanhat asut sen kanssa vertailtavaksi.

croc leather loafer Zara / croc leather skirt Saint Laurent / white croc leather boots Paris Texas / leather pants &Other Stories / leather blouse Zara / leather bow Zara / black leather boots Zara / quilted leather coat Mango / brown leather dress Zara

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kylpyhuoneen ja WC:n kalusteet
Syystrendi 2019 – Napakkaa nahkaa ja krokotiileja