Taking it slow

si-moda-morning-2si-moda-morning-4si-moda-morning-5si-moda-morning-1si-moda-morning-3si-moda-morning-6Heräsin tänään vasta vähän ennen yhtätoista. Aurinko yritti kainosti tunkeutua sisään sälekaihtimien välistä. Keittiössä tuoksui banaanipannukakut ja sieltä kuului iloinen keskustelu. Suljin vielä hetkeksi silmäni ja nautin tilanteesta. Nousin verkkaasti sängystä minin jo kiidättäessä muistipeliä luokseni. Yksi peli ennen aamupalaa. Kellon puolesta oli jo lounasaika, mutta ei kai se viikonloppuisin ole niin justiinsa.

Tällaisia aamuja ei tule usein. Viimeisen kolmen vuoden aikana ne ovat olleet todella kortilla, mutta silloin kun sellainen eteen sattuu, otan siitä kaiken irti. Kuittaan kerralla kaikki kertyneet univelat ja nautin siitä, että elimistöni toimii erityisen hitaalla. Olen nimittäin normaalisti aikamoinen multitasking-tyyppi ja minulla on sata rautaa tulessa. Ehkä totaalinen nollaus on siis välillä ihan paikallaan?

Parasta näissä hidastempoisissa aamuissa on…

♥ pitkät unet

♥ lehdet/kirjat

♥ sängyssä loikoilu

♥ rauhallinen aamiainen

♥ rentouttava musiikki

♥ pehmoiset kotivaatteet

Nyt ajattelin vaihtaa kotivaatteet ulkoiluvaatteisiin ja suunnata minin kanssa puistoon ennen kuin tulee taas pimeää. Rentouttavaa viikonloppua sinne!

kuvat: Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Uudistushaaveita