Tällä viikolla

Aikamoinen viikko takana, tai oikeastaan aikamoiset arkipäivät, sillä viikonloppuhan tässä häämöttää edessä. Tällä viikolla on palattu oikein ryminällä arkeen hiihtoloman jälkeen ja sen kyllä huomaa olosta. Vaikka on paljon kivoja juttuja meneillään, niin nopea temmon muutos on kyllä aina sellainen pieni shokki tällaiselle mukavuudenhaluiselle tyypille 😀 Onnistuin vielä nappaamaan hiihtoloman loppupuolella jonkun pikkuflunssan ja kurkkukivun kanssa piti elää alkuviikko sekä hoitaa kunnialla meidän Äititreffit podin nauhoituksen.

Kävimme tosiaan maanantaia nauhoittamassa taas uutta kuunneltavaa ja tällä kertaa saimme myös ekan vieraan studioon. Sen jakson julkaisuun on vielä muutama viikko, mutta tämän viikon jakso on jo kuunneltavissa ja sekin hieman spesiaalimpi, nimittäin se käsittelee paljon pinnalla ollutta syntyvyyden laskua Suomessa. Käytimme tukimateriaalina teiltä saatuja vastauksia ja saatiin siitä kyllä oikein hyvä ja antoisa keskustelu aikaiseksi Jannin kanssa. Jaksoja voi tosiaan kuunnella nykyisin Spotifysta, Apple Podcastsista sekä SoundCloudista. Instagramin puolella kannattaa ottaa seurantaan @äititreffit tili, jos kaipaatte reaaliaikaista infoa jaksoista sekä haluatte osallistua keskusteluun! Mielellään kuullaan palautetta jo ilmestyneistä jaksoista, jatketaan keskustelua IG:n puolella ja kuullaan kehitysehdotuksia sekä myös toiveita seuraaviin jaksoihin!

Podin lisäksi tällä viikolla on töitä teettänyt monet muut hommat ja oikein tuntuu, että ne ovat kasautuneet juuri tähän yhteen viikkoon. Se ehkä johtunee siitä, että meillä täällä Kotkassa on eri aikaan hiihtolomat ja sen vuoksi viime viikko, joka oli pk-seudulla jo normaali työviikko meni minulta vähän ohitse. Oli miten oli, ihan kunnialla näistä päivistä sekä hommista selvittiin ja nyt perjantaina hymyilyttää jo. Äsken treffattiin vielä Jannin kanssa podcastin seuraavien suunnitelmien osalta ja lounastettiin pitkän kaavan mukaan. Itse söin päälle vielä kunnon perjantaipullan, ai että!

Nyt tuo lähes tulkoon kokonaan harmaana tällä viikolla pysytellyt taivas näyttää vielä kaiken hyvän lisäksi repeilevän, joten taidan sulkeä läppärin ja lähteä lasten kanssa ulos. Mukavaa viikonloppua!

jakku GINA TRICOT / laukku ELLEME / farkut & aurinkolasit MANGO / kengät ADIDAS / pipo LINDEX

kuvat: Janni Ehari

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Ida
  March 8, 2020

  Heippa! Tämä ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mutta olisin tiedustellut missä koossa sinulla on se R-collectionin ruskea mohairneule? 🙂 Löysin sen alesta ja tekisi mieli tilata, mutta olisin kaivannut vähän osviittaa koosta! 🙂

  • kaisaturunen
   March 8, 2020

   Mulla on xs 🙂 xs ja s välillä ei ollut hirveästi eroa. Malli on suht väljä nimittäin joten päädyin ottamaan tuon xs kun siinä hihojen mitta oli parempi!

Previous
Ideoita vauvakutsuille
Tällä viikolla