Tämän illan asu

Nämä saattavat olla koko blogihistoriani nopeimmin päivitetyt asukuvat, sillä tämännäköisenä olin äsken, puolituntia sitten pikkujouluilemassa yhdessä Zalandon kanssa. Itse pikkujouluista kuvat eivät tosin ole, vaan nämä kuvattiin jo aiemmin päivällä Alexan kanssa, kun tarjolla oli vielä hieman luonnonvaloa. Olen viime aikoina kuvannut niin paljon salamalla, että nyt halusin jotain erilaista, vaikka glitteripöksyt olisivat ehkä saattaneet päästä vielä paremmin esille salamanvalon välähdyksestä.

Upeilta ne näyttivät myös luonnontieteellisen museon puitteissa, joten oli ihan hyvä veto käydä nappaamassa kuvat ennen juhlia. Kimmeltävät housut tilasin muuten hieman glitterin kiilto silmissä sovitukseen Zarasta ja onneksi tilasin, sillä ne ovat livenä vielä ihanemmat kuin kuvissa ja istuvat tosi kivasti. Vaikka housut melko juhlavat ovat, niin rennon mallin ansiosta ne eivät tunnu päällä yhtään juhlavalta. Ennemminkin siltä kuin jalassa olisi kimmeltävät pyjamahousut 😀 ihan parasta!

Nyt olisi vielä muutamat kymmenet kilometrit matkaa kotiin. Ihanaa, että Teemu lähti tänään Helsinkiin mukaan, niin ei tarvitse yksin ajaa tai matkustaa bussilla kotiin 🙂

Zara pants & shoes

Gina Tricot top

Kappahl earrings

photos: Alexa Dagmar, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Jenny
    December 15, 2017

    Sulla on kyllä upea tyyli *sydänsilmäemoji* Voisin pukea kaiken mitä ylläsi on! 🙂

Previous
Onko bloggaaminen yksinäistä?