Tammikuun käytetyin asu

Tammikuu hurahti ohitse ja se piti sisällään enemmän kotoilua, kuin osasin ehkä odottaa. Ajatuksena oli palata jo vähän paremmin töiden pariin, mutta loppujen lopuksi vietinkin jopa enemmän aikaa kotona, kuin viime vuoden lopulla. Keli oli käytännössä koko tammikuun todella surkea, eikä kuvaaminen (tai ulkoilu muutenkaan) maistunut. Päivät vierähtivät kotona riehakkaan 1veen kanssa nopeasti. Normaalisti käyn pääkaupunkiseudulla töiden vuoksi vähintään sen kerran viikossa, mutta nyt oli useampia viikkoja, jolloin en käynyt Helsingissä kertaakaan. Sinne on jo vähän ikävä ja onneksi asia korjaantuu ensi viikolla 🙂

Vaikka edellinen kappale voisi antaa sellaisen kuvan, ei kotona hengailu missään nimessä ollut mikään negatiivinen asia. Toki kuun loppupuolella alkoi jo tuntua siltä, että seinät kaatuvat päälle, mutta yleisesti ottaen kuitenkin nautin meidän hitaista aamuista ja aamupäivän rutiineista, joihin kuului mm. Musarullan tahtiin lauleskelu. Vielä näitä aamuja riittää, mutta ei yhtä paljon, sillä kuopus aloittaa osittaisen päivähoidon ensi viikolla.

Pukeutumisen suhteen tammikuu ei ollut mikään luovuuden huipentuma ja se näkyi asukuvien määrässä. Harvase päivä päälle valikoitui mukavat kotivaatteet, joista se ehdoton lemppari näkyy nyt kuvissa. Olen valehtelematta asunut kuukauden päivät tässä neulesetissä. Ihanan pehmoinen ja täydellisen sävyinen neulesetti löytyi Cubukselta joulun jälkeen. Kyseessä on uusi mallisto, joten uskoisin näitä löytyvän vielä. Materiaali tuntuu hintaan nähden tosi laadukkaalta ja värivaihtoehtojakin oli muutama.

Arkiasut ja erityisesti kuvat tästä neulesetistä olivat kovin toivottuja, joten siitä syystä lähdin tätä ikuistamaan ja vieläpä aidossa ympäristössä meillä kotona. Blogin alkuaikoina kuvasin todella paljon kotona ja erittäin arkisia juttuja, mutta nyt viime vuosina kuvauksesta on tullut ammattimaisempaa ja entistä harkitumpaa. Spontaanit kuvaushetket ja kotona sisällä kuvaaminen ovat vähentyneet. Miksi? Luultavasti ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että olen erityisesti lapsien myötä halunnut pitää työn ja muun elämän hieman erillään. En halua heilua kamera kourassa koko ajan ja silloin kun taas kuvaan, haluan olla tehokas.

Tämä ideologia on tietyllä tapaa ollut erittäin toimiva, mutta toisaalta tehnyt lopputulemasta eli näistä julkaisuista hieman “kliinisiä”. Sellainen arkinen aitous katoaa osittain, vaikka sitä kuinka yrittäisi pitää mukana. Kuten jo aiemmin puhuin arkiruokapostauksessa yritän tänä vuonna tsempata kotona kuvaamisen kanssa ja tästä siitä nyt esimakua. Vanha kunnon jalusta ja itselaukaisin pääsivät pitkästä aikaa käyttöön. Kuvasin myös muita juttuja eilen sekä uuden arkireseptin, joka tulee ulos ensi viikolla. Saa nähdä saanko tästä ihan viikottaisen postaussarjan. Se oli kyllä hauskaa ja voisin koota ne jossain kohtaa yhdeksi isoksi arkiruokalistaksi 🙂

Nyt jatkan vielä muiden töiden parissa hetken. Sitten olisi tarkoitus käydä ruokakaupassa ja illalla leipoa pullaa. Huomenna on luvassa vuoden toinen koripallo-ottelu. Niin hauskaa, vaikka välillä tuntuukin, että pelit vievät tärkeistä viikonlopuista ison siivun. Onneksi nyt kyseessä kotimatsi, niin ei kulu aikaa matkoihin. Kivaa viikonloppua sinne!

neulepaita & neulehousut CUBUS

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Viola
  February 1, 2020

  Kiva postaus! Kiitos myös arkiruokavinkeistä :). Tein pestopyöryköitä ja upposi koko perheelle :). Hyvää viikonloppua teille!

  • kaisaturunen
   February 3, 2020

   Hei kiva kuulla! 🙂 Niistä ovat monet tykänneet! Pitääkin keksiä joku arkiresepti hastag, jolla te voitte jakaa näitä omia reseptitestauksia instassa. Kiitos <3

 • mama
  February 6, 2020

  Mikä koko sulla on tästä asusta?:-)

  • kaisaturunen
   February 8, 2020

   Mulla on XS kuten normaalisti 🙂

Previous
Arkiresepti: Pestopyörykät
Tammikuun käytetyin asu