Tänäällinen

Housut Cubus (saatu blogin kautta), laukku Aldo, muut H&M

Eli suomeksi tämän päiväinen. Siteerasin ihanaa pikkusiskoani, joka viljelee näitä uusia suomalaisia sanoja oikein urakalla. Asusta sen verran, että viimein sain yhdistettyä valkoiset housut halutulla tavalla. Sateiset päivät eivät ole innostaneet pukemaan vaaleita värejä, mutta tänään aurinko alkoi juuri sopivasti paistamaan.  Farkkupaitis+valkoiset housut tuntuvat jotenkin hyvältä yhdistelmältä tällä hetkellä.

Nyt siteeraan siskoani vielä kerran: kanat ja suukot eli god natt och sov gott. Sisko paralla oli vähän vaikeuksia oppia ruotsia tarhassa ja toivotti joskus kolmen vanhana noilla sanoilla hyvää yötä. Yhä edelleen toivotellaan perheen kesken kanoja ja suukkoja, kun käydään unille <3

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Mer
  April 22, 2012

  “tanaallinen” on oikein onnistunut, pidan paljon myos kengista 🙂

  Terveiset pikkusiskolle ihanista uusista suomennoksista, positiivista mielikuvitusta ja saa hymyilemaan!!!!

  Siskostasi saisi ottaa mallia aikamoinen liuta “bloggaajia” kysaise kuinkahan mukavan kaannoksen siskosi saisi siita sanasta.

  mukavaa sunnuntaita.

 • Maija
  April 22, 2012

  Mun silmää tuo asu miellyttää kyllä tosi paljon! 🙂

  Ootteko muuten opiskellu ruotsiks vai onko sun perhe suomenruotsalaisii vai miten? Tuntuu että täällä vilahtelee välillä ruotsia ja toi “ruotsinopettelu tarhassa” sai mut vähän uteliaaksi tästä! 🙂

  • Casey
   April 22, 2012

   Kiitti:) ei olla suomenruotsalaisia mutta äitin puolelta löytyy sukua Ruotsista. Me oltais kaikki lapset aikoinaan käyty ruotsinkieliset tarhat/koulut jos ois ollu mahdollista. Vaan mun nuorin sisko on niihin päässyt koska sen aikana ei enää tarvinnut olla äidinkieli ruotsi.

 • essi
  April 23, 2012

  todella – meinasin kirjottaa onnellinen- onnistunut asu! wwwaau 🙂

 • karoliiina
  April 26, 2012

  Ihana asu ja tosi ihanat asukuvat! tykkäilen !

Previous
Huippukuvaajaksi viikossa-kurssi