Tänään sunnuntaina…

Sää on ollut kerrassaan karsea :D, mutta se ei ole haitannut. On saanut hyvällä omalla tunnolla pysytellä sisällä.

Mini oli yökylässä mummolassa, kun me kävimme eilen kahdissa syntymäpäiväjuhlissa Helsingissä. Vatsa oli vielä aamullakin täysi tapaksista, joita nautimme Soil wine roomissa juhlistaessamme toista synttärisankaria Hannaa.

Nukuin kovan sateen ansiosta niin sikeästi, että heräsin vasta kymmenen jälkeen. Miten rauhoittavaa se ropina onkaan?

Jääkaapissa oli lounavaihtoehdoksi vain perjantailta ylijääneitä pitsapohjia, mutta melkein kaikki täytteet olivat loppuneet. Sain kuitenkin loihdittua yksinkertaiset margaritapitsat, jotka maistuivat yllättävän hyviltä.

Sain Turussa asuvan ystäväni pitkästä aikaa kylään. Vaikka näemme aika harvoin (aivan liian harvoin!), niin tavatessa tuntuu aina, kuin olisimme nähneet viimeksi eilen.

Äitini lähetti minulle isän mukana kuivattua minttua ja sieniä lasipurkeissa. Taitaa palvelu pelata täällä Kotkassa asuessa vähän liiankin hyvin, kun ruokaa ilmestyy kotiovelle.

Olen yrittänyt etsiä eilen mystisesti kadonnut kihlasormustani. Molemmat sormukseni (kihla- ja vihki) vierivät  lattialle minin vahingossa nykäistessä pöydältä muuta tavaraa alas. Vihkisormus löytyi heti, mutta toista ei meinaa löytyä mistään. Ei taideta imuroida ennen kuin se löytyy.

Olen juonut useamman kupillisen sitruunateetä. Jäin siihen jälleen koukkuun ja nyt tekisi mieli olla koko ajan keittämässä uutta kupillista.

Ajattelin vielä tehdä pilatesta tai joogaa tässä kotona. Olen jäänyt ihan koukkuun näihin Saran vinkkaamiin Boho Beautiful käyttäjän Youtubevideoihin. Suosittelen mikäli et ole vielä kokeillut. Kaikki 5minuutin vatsatreenistä pidempiin joogavideoihin ovat olleet ihan loistavia!

PS. TALO-BLOGIN PUOLELLA UUSI VLOGI!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Emilia
  October 8, 2017

  Kannattaa imuroida sukkahousu siinä imurin kärjessä niin jää sormus sukkahousuun talteen! 😀

  • Kaisa
   October 8, 2017

   hei vitsit miten hyvä vinkki 😀 kiitos tästä!!! <3

Previous
Talo kohoaa videolla osa I