Tarkentunut suunnitelma

Kiitos kaikille ensimmäiseen rakennus-vlogiin kommentoineille. Teidän ansiosta puolet jännityksestä karisi samantien pois, enkä oikeastaan malttaisi olla kuvaamatta jo seuraavaa. Luulempa, että tulen innostumaan tässä projektin aikana videoista ihan uudella tavalla. Nyt kuitenkin ensimmäisellä videolla lupaamani rakennusaikataulun pariin, joka on vihdoin tarkentunut. Tällaiseltä näyttää meidän kalenteri seuraavien kuukausien osalta:

 

HEINÄKUU 2017

VK 30: pohjatöiden aloitus, aloituskokous vastaavan mestarin kanssa

ELOKUU 2017

VK 31: taloliittymien teko, pohjatyöt jatkuvat

VK 32-34: pohjatyöt jatkuvat

VK 35: Perustukset ja sähköjen maadoitus

SYYSKUU 2017

VK 36: Sisäpuolen täytöt, ulkopuolen täytöt ja sokkelin veden eristys

VK 37: Honkarakenne toimitus ja pystytys alkaa. Pystytys kestää alustavan aikataulun mukaan 6-8 viikkoa.

VK 42-44: LVI-työt ja lattiavalu, peltikaton asennus

VK 45: sisätyöt alkaa

 

Blogin kannalta isoimpia ja näkyvimpiä asioita tapahtuu siis syyskuussa, kun talon pystytys alkaa. Toinen, varmasti mielenkiintoinen vaihe alkaa,  kun päästään sisähommia tekemään. Tämän kalenterin mukaan ne alkaisivat marraskuun alussa, eli todennäköisesti ennen kuin eteläiseen Suomeen saadaan lunta. Sisähommien aikataulut tarkentuvat sitten myöhemmin viikko ja kuukausi kerrallaan. Tavoitteena kuitenkin on, että ensi kesään mennessä päästäisiin muuttamaan.

Näiden konkreettisten työvaiheiden ohella meillä on ohjemassa paljon suunnittelua, vertailua ja päätöksien tekoa. Niistä tulen varmasti kirjoittamaan ja myös ehkä videoimaan teille liikkuvaa kuvaa.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ananasveneitä jälkiruoaksi