Tarzan-tukka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki BikBok* // laukku Weekday // neule Gina Tricot* // hame Lindex*

(*saatu blogin kautta)

 

Lähdettiin loppujen lopuksi sittenkin viettämään viikonloppua Kotkaan. Tavarat pakkasin tuttuun tapaan Weekdayn violetin sävyiseen weekendbagiin. Meiltä löytyy tämä sama laukku myös mustana ja molemmat ovat olleet kovassa käytössä sekä itselläni että miehelläni. Nämä ovat niin passelin kokoisia! 

Postauksen otsikko juontaa juurensa ihan vaan meikäläisen tämän hetkisestä hiustyylistä. Näissä kuvissa tukkaa on yritetty hieman siistiä suoristusraudan ja hiusöljyn avulla, mutta kyllä näistäkin huomaa, että melkoinen pehko tuo on. On suhteellisen yleistä, että raskauden jälkeen hiuksissa ja hiuslaadussa tapahtuu muutoksia. Luulen itse kuuluvani siihen kastiin, joilla näitä muutoksia tapahtuu melkoisesti. Hiukset ovat tällä hetkellä niin kiharat (lue käkkärät), että voisi luulla minun ottaneen permanentin. Mieheltäni sainkin uuden ihanan lempinimen “Tarzan-tukka”.

Kihartumisen lisäksi hiukset ovat todella kuivat, vaikka yritän sekä ulkoisesti että sisäisesti ravita niitä öljyllä. Tehohoidotkaan eivät ole tätä pelastaneet. Kaiken kukkuraksi hiuksia on tässä parin kuukauden aikana lähtenyt niin paljon, että olen välillä luullut kaljuuntuvani. Hiustenlähtöhän on synnytyksen jälkeen myöskin hyvin tavanomaista hormonitasojen rajusti pudottua, joten en ole tästä ollut mitenkään älyttömän huolissani. Ikäväähän hiustenlähtö on, mutta onneksi sen pitäisi jo pian helpottaa. Ainakin uutta tukkaa puskee päästä sen verran paljon, että kaljua minusta ei ihan helposti tule. Onkos siellä muita, joilla hormonit ovat pistäneet kirjaimellisesti hiukset sekaisin?

ps. Vähän erilaisia otoksia tällä kertaa, kun päätin pitkästä aikaa leikkiä fisun kanssa. Siskolle kiitos kuvista!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Piina-Maria
  June 15, 2014

  Mua aina mietityttää kun ihmiset kertovat olevansa tosi kiharatukkaisia/käkkäräpäisiä ja itse en nää kiharaa. Mun mielestä kiharat hiukset ovat vähintään näin kiharat:
  http://hairstylescoops.com/short-cuts-for-curly-hair/short-naturally-curly-hair-styles
  Mielestäsi hiuksesi ovat korkeintaan laineikkaat ja ehkä vähän kuivan oloiset, kuten itsekin mainitsit, mutta eivät todellakaan kiharat. Jos hiuksesi ovat todella ihmeen kaupalla raskauden jälkeen tulleet kiharoiksi (tosin vaikuttavat niin pitkiltä, etteivät varmaan ole pelkästään n. vuoden kasvua joten erikoista jos ovat kihartuneet myös latvoista) niin miksi et pidä kunnon kiharakampausta? Suoristaminen kuivattaa aina hiuksia vaikka käyttäisit mitä aineita.
  Osta siis kiharoiden hiuksien tuotteita ja laita vaikka tällainen kampaus:
  http://www.pinterest.com/pin/446489750527567998/

 • Elina
  June 16, 2014

  Teillä on samanlaiset profiilit Kaya Scodelarion kanssa, kun näytät tossa ekassa kuvassa ihan siltä 🙂

 • MouMou
  June 16, 2014

  Toi laukku on jotenkin erityisen ihana. 🙂

Previous
Kesäiset kanaburgerit
Tarzan-tukka