Täydellinen balanssi

*Yhteistyössä ACO

SI MODA ACO 2015 2

Ihonhoitoon liittyvät kirjoitukseni ovat lähes poikkeuksetta käsitelleet tavalla tai toisella ihon hyvinvointia. Sen täydellisen tasapainon löytämistä. Tähän päivään mennessä ihoni on saanut kokea ja tuntea niin stressin, hormonaalisten muutosten, erilaisten ilmastojen kuin ikääntymisenkin tuomia ongelmia. Tasapainon löytäminen on välillä ollut hyvinkin vaikeaa, vaikka koenkin olevani melko onnekas omistaessani suhteellisen hyvän ihon.

Minkälainen se hyvä ja tasapainoinen iho sitten onkaan? Kuivailisin sitä ehkä sanoilla puhdas, kosteutettu, kimmoisa, eloisa ja kirkas. Ensimmäisestä kohdasta pidän kyllä kiinni jokaisena päivänä. Puhdistan kasvoni aamuin illoin, enkä mene koskaan nukkumaan meikit päällä. Yleensä puhdistan ne heti kotiin tullessa ja pyrin olemaan mahdollisimman usein meikittä. Kasvovoiteiden käytöstä en myöskään ole koskaan lipsunut, mutta välillä vedenjuonti meinaa unohtua ja näin ollen ihoni ei saa tarpeeksi kosteutta sisältäpäin. Siinä olen kyllä yrittänyt petrata. Ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat hiipineet kasvoilleni lapsen syntymän jälkeen ja siitä syystä olen nyt aloittanut käyttää säännöllisesti silmänympärysvoidetta sekä seerumia. Niiden avulla iho on huomattavasti eloisampi.

Valitessani ihonhoitotuotteita olen aina ollut hyvin kriittinen ja varovainen. Omistan melko herkän ja kuivahkon ihon, joka saattaa reagoida hyvinkin helposti, jos levitän kasvoille liian jykeviä aineita. Apteekki tuntuu turvalliselta paikalta asioida ja hankkia ihonhoitotuotteita. Lähiapteekista löysin aikoinaan myös ensimmäistä kertaa ACO-tuotteet. Sarjan itseruskettava oli kokeilemistani itseruskettavista ainut, jota saatoin levittää huoletta viikottain ilman, että minun tarvitsi pelätä kutinaa tai epämiellyttävää tuoksua. Sittemmin olen suosinut myös heidän muita tuotteita.

Tänä keväänä ACO-tuotesarja on kokenut uudelleen lanseerauksen ja sen myötä saanut esimerkiksi kokonaan uuden upean designin.  Minä sain erityislaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan ACOn tuotelaboratorioon Tukholmaan ja matkaan sinne ensi viikolla. Siellä pääsen kokemaan konkreettisesti mitä brändin tuotefilosofia pitää sisällään ja näkemään tarkemmin miten tuotteita valmistetaan. Matkaa varten haluaisin saada teiltä kysymyksiä ihonhoitoon liittyen. Mikäli teidän mieltä askarruttaa esimerkiksi jokin ihon puhdistukseen, kosteutukseen tai tuotteisiin liittyvä asia, nyt olisi oiva tilaisuus saada vastauksia ammattilaisilta. Postauksen lopussa on vielä tarkemmat ohjeet kysymysten jättämiseen ja mahdollisuus osallistua samalla ACO-tuotepaketin arvontaan. Matkalta palattuani tulen kertomaan kysymyksiinne vastauksia (mahdollisimman moniin toki) ja myöhemmin esittelen vielä tarkemmin uudistunutta ACOa. Pakko kuitenkin jo tässä vaiheessa kehua, miten herkullisilta uudet pastellinsävyiset purnukat näyttävät!

SI MODA ACO 2015 1

Päätin ottaa tämän kampanjan yhteydessä myös hypyn tuntemattomaan. Nimittäin videoiden maailmaan. Tuntuu, että ne ovat nimenomaan se nouseva blogijuttu, joten koin videot aika loogiseksi seuraavaksi askeleeksi myös itselleni. Varsinkin, kun kovasti kaipailin uudenlaista sisältöä blogiini.

Pitkälle on jo päästy, jos verrataan niihin edellisiin blogivideoihini, jotka olivat niin laadultaan kuin sisällöltäänkin aika ala-arvoisia. Tämä on kuitenkin ensimmäinen “kunnon” videoni, joten olkaa reiluja kriittiä antaessanne 😀 Negatiivistä palautetta saa toki antaa, mutta mielellään toki rakentavaa sellaista. Minulla on nimittäin kova halu kehittyä myös tässä. Video ei ollu siis edellytyksenä kampanjassa vaan koin, että tämä kertoo huomattavasti paremmin siitä täydellisestä tasapainon tunteesta, jonka hyvin kosteutettu, ravittu ja hoidettu iho minulle tuo.

ACO-arvonta

Kaikkien kysymyksiä esittäneiden kesken arvotaan kolme ACO-tuotepakettia. Jos tuntuu mahdottomalta keksiä ihonhoitoon liittyvää kysymystä, niin saa toki osallistua ilmankin. Tuotepaketit sisältävät puhdistusvaahdon- tai maidon, päivä- ja yövoiteet sekä seerumin. Eli siis täydellisen paketin ACOn suosittelemaan kolmivaiheiseen ihonhoito rutiiniin (“Three step routine“). Jokainen voittaja saa itse valita haluaako mielummin kuivan ihon vai normaalin/sekaihon tuotepaketin. Sen voi mainita kommentin yhteydessä. Osallistuminen tapahtuu siis kommentoimalla tähän postaukseen ja aikaa on lauantaihin 21.3.2015 asti!

XOXO
signature

What do you think?

70 Comments
 • Tarja O.
  March 19, 2015

  Parhaat vinkit pintakuivalle iholle? Varsinkin talvisin olo on tuskainen.

  • Julia
   March 21, 2015

   Täällä kaivataan vinkkejä epäpuhtaan ihon hoitoon? Olisiko jotain täsmähoitoa huonoille kohdille?

 • Anniina
  March 19, 2015

  Mihinkä kasvovettä käytetään/tarvitaan? Minulle on jotenkin iskostunut puhdistusaine – kasvovesi – kosteutus -ihonhoitorutiini ja olen pitänyt sitä itsestään selvyytenä mutta esim. tuohon three step routineen ei kuulukaan se.
  Ja jos arvonnassa sattuisin voittamaan niin haluaisin tuon vaahtoputsarillisen paketin 🙂

  ps. Ihana video! 🙂

 • Emilia
  March 19, 2015

  Mikä avuksi todella kuivaan silmänympärysihoon? Kuivan ihon tuotepaketti tulisi tarpeeseen!:)

 • Anna
  March 19, 2015

  Hei, haluaisin kysyä miten ihohuokosia voi pienentää ihonhoidolla? Onko säännöllinen kuorinta ratkaisu?

 • Elisa
  March 19, 2015

  Mitä tehdä jos “ihonlaatu” ei kasvoilla ole tasainen? Posket ovat usein kuivat mutta jo puoleen päivään mennessä otsa ja nenänpielet kiiltelevät..

 • Aino
  March 19, 2015

  Miten päästä ns, hormonalisista stressifinneistä? Leukapieliin ilmestyvät syvät finnit. Aiheuttaako paljon urheileminen tälläisiä finnejä?

 • Ansku
  March 19, 2015

  Video oli oikein nätti ja hieno teknisesti, mutta omaan makuun pykäkän verran imelä.

  http://www.peaceandstyle.fi

 • Suvis
  March 19, 2015

  Voiko ihon kuivuus aiheuttaa finnejä? Minusta tuntuu että aina kun ihoni pääsee kuivumaan laiskan kosteutuksen vuoksi, finnejä pukkaa entistä enemmän.

 • Kata
  March 19, 2015

  Kuinka usein iho kannattaisi kuoria? Entä käyttää kasvonaamiota? Sekaihon tuotepaketti tulisi tarpeeseen 🙂

 • Minnie
  March 19, 2015

  Millaisia ihonhoitorutiineja ja -tuotteita ACO suosittelisi lievälle akneiholle? Lääkkeet kun eivät valitettavasti ala heti vaikuttaa..

 • Suvi
  March 19, 2015

  Onko uudistetuissa Aco- tuotteissa parabeeneja ja onko niillä tutkittuja vaikutuksia ihoon? Itselläni, kun tuppaavat parabeeneja sisältävät tuotteet aiheuttamaan ihoon epäpuhtauksia

 • Julia
  March 19, 2015

  Videosta huoku rauhallisuus ja lämpö, tykkäsin! 🙂

 • Henna
  March 19, 2015

  Miten hoitaa hyvin kuivaa ja hiukan couperosaihoa, joka kuitenkin pukkaa valitettavan usein finnejä varsinkin leukaan? Muutenkin couperosaihon hoitoon kaipailen vinkkejä, ettei punakkuus enää pahenisi. Jos onni suosii, niin kuiva ihon tuotteet passaa tänne 🙂

  Video oli ihana, vaikkakin vähän yltiö”romanttinen” 🙂 Millä ohjelmalla olet editoinut?

 • Marjo
  March 19, 2015

  Mitkä tuotteet kävisi pintakuivalle sekaiholle, missä epäpuhtauksia /lievää aknea?

 • Janita
  March 19, 2015

  Sopivatko nuo arpomasi tuotteet 19-vuotiaalle? 🙂

 • epi
  March 19, 2015

  Kaipaisin neuvoa kuinka hoitaa todella pintakuivaa ihoa (etenkin talvisin) opiskelijan budjettiin sopivilla tuotteilla/hoidoilla?

 • Iduu
  March 19, 2015

  Ihana video! Ja oi, hoito kuivalle iholle olisi kyllä näin talven jäljiltä enemmän kuin kohdillaan 🙂

 • N
  March 19, 2015

  Vinkkejä tulevaa kesää varten ihon suojaamiseen auringolta, jos silti haluaisi ruskettua? 🙂 Minä valitsisin normaalin/sekaihon paketin.

 • Viola
  March 19, 2015

  Parhaat vinkit sekaihon hoitoon? Puhdistusaineet, kuorinnat ja naamiot – miten usein?
  Video oli mukava ja sopi tunnelmaan.
  Mukana arvonnassa, normaalin/sekaihon tuotepaketti voisi tuoda iloa ja apua iholle.

 • Viola
  March 19, 2015

  Parhaat vinkit sekaihon hoitoon?
  Video oli mukava ja sopi postauksen tunnelmaan. Toiveikkaana mukana arvonnassa (normaalin/sekaihon tuotepaketti).

 • aura
  March 19, 2015

  Minäkin kaipaisin vinkkejä erityisesti talviaikaan todella kuivalle iholle. Jos hyvä tuuri kävisi niin kuivanihon sarja puhdistusmaidolla 🙂

 • Viivuska
  March 19, 2015

  Oi kuolisin onnesta tollasseesta mahdollisuudesta!
  Ite omaan rasvoittuvan ihon, mutta monen vuoden aknelääkkeiden käytön jälkeen ihoni on ollut paljon ohuempi ja herkempi, joten ois kiva tietää miten pystyy “vahvistamaan” ihoa sekä sisältäpäin että myös ulkoisesti rasvoilla yms? 🙂

 • karoliina
  March 19, 2015

  Miksi päivä ja yövoiteet on hyvä olla erikseen? Itse tottunut käyttämään yhtä ja samaa rasvaa kaikkina vuoden aikoina mihin kellon aikaan tahansa.

 • ElliS
  March 20, 2015

  Mulla ei ihonhoidosta kauheesti oo kysyttävää, mutta kiinnostaa tuotteiden valmistus! Esimerkiksi kauan uutta tuotetta keskimäärin suunnitellaan?:) Normaalin/sekaihon setin arvontaan osallistuisin 🙂

 • Heidi
  March 20, 2015

  Ihana video. 🙂
  Vinkkejä pintakuivan ihon hoitoon joka pian pesun jälkeen muuttuu rasvaiseksi?
  Pitkään olen metsästänyt iholleni sopivia ihonhoitotuotteita ja enemmän kuin mielelläni testaisin acoa.:)
  Sekaihon tuotteet taitaisi olla minulle sopiva valinta.

 • Heli K
  March 20, 2015

  Oooh, nämä purnukat kyllä kelpaisivat kaunistamaan kylppäriä! Mitä eroa on puhdistsmaidolla verrattuna muihin puhdistusaineisiin esim. puhdistusvaahtoon?

 • Jatta
  March 20, 2015

  Mitä/millaista kasvonaamiota suosittelisit normaalille iholle? Ja haluaisin mielummin tuon normaalin/sekaihon tuotepaketin. 🙂

 • Nora
  March 20, 2015

  Kärsin ns hikinäpyistä, eli pikkuruisista näpyistä ympäri kasvojani, erityisesti niitä on leuan sivuilla ja poskien alaosissa. Apua niihin siis kaivataan kipeästi !

 • Siinatar
  March 20, 2015

  Parhaat vinkit ryppyjen välttämiseen =D!

 • mepatsu
  March 20, 2015

  Mitkä tuotteet passais lievälle akne iholle? =) entä mitä ois jotain kivoja täsmätuotteita yksittäisten finnien päälle? =)

 • Elli
  March 20, 2015

  Moikka, miten mustapäitä saisi pienennettyä/vähennettyä?

 • Elina
  March 20, 2015

  Vuodenajan vaihtelut ovat iholleni hankalia. Ihoni ilmeisesti sopeutuu hyvin hitaasti. Onko tähän jotain apukeinoja?

 • Veera Koskinen
  March 20, 2015

  Kaipailisin parhaat vinkit ihon vanhenemisen hidastamiseksi? Tuotepaketti tulisi enemmän kuin tarpeeseen! 🙂 ja video oli oikein söpö!

 • Sun
  March 20, 2015

  En ole itse vielä aloittanut seerumin käyttöä, joten haluaisin tietää minkä vuoksi sitä tulisi käyttää ja millä tavoin.
  Ihanan rauhallinen video.

 • Mikaela
  March 20, 2015

  Haluaisin tietää, voiko kotikonstein saada selville oman ihotyypin? Luulen, et mulla on suht kuiva iho (eli se tuotepaketti ois ihana saada!) mut mietin et onko mulla oikeesti kuiva vai ehkä pintakuiva? Ihana video! 🙂

 • Nannil
  March 20, 2015

  Mikä on paras apu herkän, herkästi punoittavan, pintakuivan/hilseilevän ihon apuun. Pintakuivan ihon vuoksi mustapäätkin ovat tiukassa ja lisäksi suun ympäristö ja nenän pielet punoittaa (aina!)

 • Maria
  March 20, 2015

  Mikä on ACO-tiimin mielestä ruokavalion merkitys ihonhoidossa? Se kiinnostaisi mua. 🙂 Video muuten oli ihanan seesteinen!

 • Ann
  March 20, 2015

  Vinkkejä kaipailisin siihen miten toimia kun otsan ja nenän alue rasvoittuu helposti mutta kasvoilla on myös kuivia kohtia jotka kaipaa tehokasta kosteutusta. Ehkä sekaihon paketti olisi sitten sopivampi vaikka kuivahkojakin alueita kasvoilta löytyy.

 • merituulim
  March 21, 2015

  Kysymystä mie en keksi, mutta Acon tuotteet kiinnostavat kovasti!

 • Pihla
  March 21, 2015

  Olisiko hyviä vinkkejä millä ihonhoitorutiineilla saisi ihon kutinaa lievennettyä ja miten punoittavaa ihoa saisi rauhoitettua? Minulla on kuiva iho.

 • Tua
  March 21, 2015

  Olen pitkään kärsinyt aknesta ja pitänyt aina kiinni huolellisesta ihon puhdistuksesta. Olen tässä vuosien aikana joutunut syömään useita antibioottikuureja. Välillä tuleekin mieleen, milloin kannattaa vielä yrittää saada muutosta ihon kuntoon kosmetiikan avulla ja milloin kannattaa turvautua antibiootteihin. Mistä sen tietää? Tämä kysymys kannattaisi ehkä kyllä suunnata ennemminkin ihotautilääkäreille, mutta olisi mielenkiintoista kuulla myös kosmetiikkapuolen edustajien mielipide.
  Jos voitan, haluaisin tuon normaali/sekaiholle tarkoitetun sarjan.

 • Annika
  March 21, 2015

  Hei Kaisa!

  Video oli upeasti toteutettu ja kuvasi mielestäni mukavalla tavalla ihon tasapainon näkymistä kaikessa hyvinvoinnissa. Omaan itse kuivan ja herkän ihon, johon ainoastaan apteekista peräisin olevia voiteita uskallan laittaa. Kuivan ihon tuotepaketti tulisi siis tarpeeseen.

  Sopivatko ACO -tuotteet myös ihottumaisille kasvoille?

 • Julia
  March 21, 2015

  Vinkkejä epäpuhtaalle mutta osittain myös kuivalle iholle?)

 • Minni
  March 21, 2015

  Kaipailisin vinkkejä pintakuivalle iholle. Erityisesti talven kylmimpään aikaan iho kuivuu paikoin todella paljon ja näyttää siltä, että ihottumaa puskee päälle. Kokeiltu on ties mitä, mutta tuntuu ettei mistään oikein löytynyt pahimpina hetkinä apua. Olisiko ACOlla hyviä vinkkejä?

 • S
  March 21, 2015

  vinkkejä herkälle pintakuivalle iholle. Meikkivoiteen tai edes bbvoiteen käyttö on talvella mahdotonta.

  Video oli söpö, mutta seuraava voisi olla ihan himpun verran nopeampi 🙂

 • mira
  March 21, 2015

  Miten näppylöiden jättämiä arpia/tummia läikkiä voi hoitaa ja ehkäistä?

 • Neea
  March 21, 2015

  Kuinka usein ihoa tulisi kuoria? Ottaisin enemmän kuin mielelläni (normaalin/sekaihon) tuotepaketin!! 🙂

 • Hanna P
  March 21, 2015

  Talvella atooppinen iho ja kesällä aurinkoallergia, iho on siis ympäri vuoden aika kovilla. Minkälaisia tuotteita olisi siis hyvä käyttää erittäin herkälle iholle?

 • riina
  March 21, 2015

  ihanan keväinen fiilis tuli tuosta videosta 🙂 itselleni kauneudenhoito on niin tuttua juttua että en keksi nyt mitään ihmeempää kysyttävää, mutta haluaisin osallistua normaali/sekaihon tuotepaketin arvontaan.

 • Marskii
  March 21, 2015

  Haluaisin kuulla vinkkejä helposti punoittavan ihon hoitoon? 🙂

 • saarasaara
  March 21, 2015

  mitä oot tykännyt näistä ACOn tuotteista? onko sulla käytössä mitään kasvonmioita mitä voisit suositella?

 • Katja
  March 21, 2015

  Mistä valkoiset ns. kovat finnit leuan alueella johtuvat? Erittäin vaikea päästä eroon.
  Normaalin ihon paketti, kiitos 🙂

 • Noora
  March 21, 2015

  Miten ihon punaisuutta voi hoitaa?

 • Noora
  March 21, 2015

  Mikä olisi hyvä täsmätuote epäpuhtauksille?

 • marieann
  March 21, 2015

  Ihoni on superkuiva ja couperosaa on paljon poskissa, mutta nenäni on taas kuin toisesta naamasta 😀 Eli erittäin helposti rasvoittuva ja kerää herkästi valkopäitä, mikä avuksi? Täytyykö mun ostaa kaksi eri voidetta vai onko olemassa jotain taikatuotetta joka auttaisi kaikkiin ongelmiin?

 • Emm
  March 21, 2015

  Miten hoitaa pintakuivaa sekaihoa? Normaalin/sekaihon tuotepaketti toiveissa.

 • Sonya
  March 21, 2015

  Kannattaako kaulan ihoa rasvata? Jos kyllä, niin millä, naama- vai vartalorasvalla?

 • Tiia
  March 21, 2015

  Onko tuotteet hyviä kuivalle iholle? Minulla olisi tarvetta sekaihon tuotepaketille. 🙂

 • sartsu
  March 21, 2015

  Miten päästä nenän pienistä mustapäistä eroon?

 • Tuija
  March 21, 2015

  Kaikki mieltäni askarruttavat kysymykset on jo esitetty eli vastauksia odotellessa osallistun huikean kivaan arvontaan.

 • Nea
  March 21, 2015

  Kuinka usein ihoa saa kuoria? Jos sattuisin voittamaan niin sekaihon tuotepaketti tulisi tarpeeseen 🙂

 • petra
  March 21, 2015

  Minkälaisia tuotteita pitäisi käyttää iholle joka on samaan aikaan kuiva, mutta kuitenkin osittain rasvoittuu ja alkaa kiiltää päivän mittaan erityisesti otsan alueelta?

 • Linnea H
  March 21, 2015

  Minkä takia tämä uusi Aco-sarja lanseerattiin, oliko vanhassa jotain puutteita tms, haluttiinko vain uusi ulkonäkö ja paremmat tuotteet?

 • Sara
  March 21, 2015

  Miten ihoa olisi paras “huoltaa” illalla ennen nukkumaan menoa? 🙂

 • Ansu
  March 21, 2015

  mistä apua etenkin talvisin kasvoihin ilmestyviin kuiviin kohtiin? Voisiko niitä jotenkin ennalta ehkäistä?

 • Auli
  March 21, 2015

  Kaunis video, terkkuja

 • Anu
  March 21, 2015

  Minulla on rasvoittuva/sekaiho ja olen kärsinyt enemmän tai vähemmän lievästä aknesta nyt 8-vuotta. Viime vuonna jätettyäni viljan ja maitotuotteet lähes kokonaan ruokavaliostani pois sain kauan kaivattuja tuloksia aikaseksi, mutta rasvaisuus vaivaa yhä sekä arpia ja pientä näppyä löytyy yhä. Koen, että ihoni on myös pintakuiva ja näin helmi-maaliskuussa huomaan erityisesti nenänvarren ihon rikkoontumista ja se ei näytä meikin kanssa kovin kivalta. Miten minun tulisi hoitaa ihoani siis näinä kuukausina? Tulisiko vaihtaa eri puhdistustuotteet, vaan jatkaa vanhoilla? Käytän siis Lorealin semmoista kosteuttavaa puhdistusgeeliä joka on herkälle ja kuivalle iholle. Lisäksi minua mietityttää, kun saunassa aina lähtee kuivaa ihoa hulluna, että onko se van merkki että tulisi kosteuttaa vartaloa yhä enemmän vai onko ihon “raapiminen” saunassa ja sen mukana lähtevä “lika/kuollut ihosolukko(?)” normaalia?

  Kiitos vastauksistasi ja antoisaa reissua Tukholmaan! :))

 • Janni
  March 24, 2015

  Minkälaista puhdistusainetta kannattaisi käyttää todella kuivalle iholle? Ja onko hyvä käyttää jatkuvasti samoja tuotteita iholle, vai välillä kokeilla uusia?

 • Anna Maria
  March 30, 2015

  Hei, huomasinkin että tätä on jo kysytty, mutta asia kiinnostaa myös minua. Eli onko ihohuokosten pienentäminen jotenkin mahdollista ihonhoitotuotteiden avulla? 🙂

Previous
Fringe bag & khaki green