Täydellinen epäkevät

Aurinko porottaa täydeltä taivaalta ja hanget kimmeltävät kuin timantit ajaessani seitsemän aikaa aamulla kohti Helsinkiä. Mittari näyttää -22°C ja radiosta soi Kaija Koo. Laulan kovaan ääneen ja mietin, että ihan täydellinen epäkevätpäivä tänään. Näin maaliskuun ensimmäisenä päivänä aloitetaan normaalisti rummuttamaan kevättä ja intoilemaan kevätvaatteista, mutta tänä vuonna luontoäiti oli kuitenkin päättänyt, että kevään ensimmäinen kuukausi aloitetaan värjöittelemällä syväjäätymisellä epätavallisen kirpeässä pakkassäässä.

Toki sitä olisi jo kiva tuntea kevätauringon lämpö poskilla ja lopettaa ainainen sormien puheltalu paleltumien pelossa, mutta ei minua oikeastaan tämä kylmyys ole haitannut. Tiet ovat olleet ihanan kuivat ja lumettomat, ulkona on kaunista sekä valoisaa ja pakkasestakin selviää pukeutumalla järkevästi. Tämä kuvissa näkyvä asua ei ole tältä päivältä, mutta samoja elementtejä löytyi päältä tänäänkin. Villaneuleen ja tekoturkin yhdistelmä on todettu paksun untuvatakin lisäksi toimivammaksi yläosaksi. Alaosaksi on useimmiten valikoitunut housupari, jonka alle olen ujuttanut merinovillaiset sukkahousut ja villaiset asusteet ovat kulkeneet kiltisti mukana jo useamman kuukauden, vaikka kuvien ajaksi kaulaliinan ja hanskat riisuinkin.

Joulun jälkeen ostamani teddytakki on ollut ehdottomasti käytetyimpiä takkejani tänä talvena. Aikaisemmissa asukuvissa olen yhdistänyt sitä mustaan yläosaan, mutta nyt päätin sekoittaa pehmeitä beigen sävyjä keskenään. Tämä on oikeastaan se lempparitapani yhdistellä värejä. Paljon samaa väriä yhdessä asussa, mutta pienillä sävy- ja materiaalieroilla.

H&M coat & beanie

Marks&Spencer cashmere knit

Lindex earrings

RAID shoes

NLY pants

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Saranda
  March 1, 2018

  Beigen sävyjen miksaus näyttää niin hyvältä, ja nahkahousut kruunaa kaiken. 🙂 Ja ihana positiivinen suhtautuminen pakkaspäiviin! Rentouttavaa viikonloppua. <3

  http://www.tyhjaajatus.com

  • Kaisa
   March 2, 2018

   Mun silmään pehmeät beiget ja nahkahousut toimii myös tosi hyvin 🙂 Kivaa viikonloppua sinnekin <3

Previous
Tahko Diary