Täydellinen nahkatakki

SI MODA ASU AUG1 2016 2Kylläpä sitä metsästettiinkin, täydellistä nahkatakkia nimittäin. Suurin ongelma oli aina pituus, koska halusin takin olevan lyhyt, mutta omalla minimittaisella ylävartalollani myös ne cropatut versiot näyttivät usein pitkiltä. Kaupoista ei sopivaa, aitonahkaista vaihtoehtoa meinannut edes löytyä ja nettikaupoista tilaaminen on aina vähän hasardia. Kaksi kertaa tilasin mukamas lyhyen, cropatun takin, mutta jouduin pettymään, kun takki olikin lanteille ulottuva.

SI MODA ASU AUG1 2016 1SI MODA ASU AUG1 2016 6Nyt kaikki samojen ongelmien kanssa painivat miniylävartaloiset naiset kuulolle. Tämä Oakwoodin cropattu takki on OIKEASTI lyhyt ja jää minullakin sille vyötärön korkeudelle. HURRAA! Plussaa vielä mattapintaisista metalliyksityiskohdista, jotka eivät riitele kummankaan jalometallin kanssa. Tämän takin kanssa sopii sekä hopea että kultakorut. Pahoittelen jo valmiiksi, jos joudutte katselemaan tätä takkia koko loppukesän ja syksyn.

ps. Ihastus punaisiin mekkoihin näköjään jatkuu edelleen. Tämä kukkakuosinen mekko on aika kaukana omasta perustyylistäni, mutta joku siinä vaan viehättää!

SI MODA ASU AUG1 2016 5SI MODA ASU AUG1 2016 3SI MODA ASU AUG1 2016 4

dress BENETTON* (here) / leather jacket OAKWOOD* (here)

shoes CONVERSE (here)

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Jaeida
  August 3, 2016

  Tosi ihanan näköinen takki! Ja mekko! Ja hiukset 🙂 miten / millä laitteella oot kihartanut ne?

  • Kaisa
   August 3, 2016

   Kiitos 🙂 Hiuskehut menee aina suoraan sydämeen kiitos jonkin sortin epävarmuuden liittyen hiuksiini 😀 Mutta joo, siis teen kiharat lähes aina pyörökihartimella ja siihen löytyy itse asiassa ohjeet täältä: http://simoda.fi/loivat-laineet-tutorial/

   • Jaeida
    August 4, 2016

    Kiitokset ohjeesta, täytyy testata, jos toimisi minulla 🙂 minä puolestaan voin vain unelmoida juuri tuollaisista hiuksista, eli loppu se epävarmuus 😀

    • Kaisa
     August 4, 2016

     Testaa ihmeessä 🙂 ja voi kiitos <3 kaikki me kai nähdään itessään vaan virheitä, kun muut näkee jotain ihan muuta!

 • HeidiKoo
  August 14, 2016

  Itsekkin metsästänyt sitä täydellistä nahkatakkia pitkään, monet kriteerit täyttyisi tässä yksilössä….Osaatko vinkata koko mitoitusta takissa? (:

  • Kaisa
   August 14, 2016

   Mulla ainakin vastasi ihan kokoaan eli otin sen pienimmän (oliko xs vai 34) ja oli sopiva 🙂 sanoisin et tää on kuitenkin suht kapeaa mitoitusta!

Previous
Hair buns and girlie dresses