Viikonlopun lähestyessä on oiva hetki laittaa jakoon tämä resepti, joka sopii leivän koosta ja lisukkeista riippuen lounaaksi, välipalaksi tai vaikka perjantai-illan herkuksi! Itse söin tänään puolikkaan lounaalla ja leivän lisukkeena minulla oli vihersalaattia.
kypsä mango / chorizo viipaleita / salaattia / maustamatonta tuorejuustoa / Manchego juustoa / kurkkua / tomaattia / aoilia (laimenna maun mukaan esim. kermaviilillä) / pippuria / tuoretta tai esipaistettua ciabatta leipää
Leikkaa Manchego-juustosta, mangosta, kurkusta ja tomaateista ohuita siivuja. Halkaise leipä ja paahda halutessasi puolikkaita pannulla tai uunissa hetki. Levitä molemmille puoliskoille tuorejuustoa. Lisää täytteet kerroksittain ja levitä johonkin väliin hieman aoilia. Rouhi pippuria ennen “kannen” laittamista. Ohjeen voi käytännössä tehdä mihin tahansa leipään esim. bagelit ja patongit käyvät myös hyvin.
Huomenna lähden pitkästä aikaa Kotkaan vanhempieni luo, mutta enköhän palaile tänne normaaliin tapaan. Kaiken varalta toivotan jo nyt maukasta viikonloppua teille kaikille! xx

Taija
September 13, 2013Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Millaista/mitä aiolia käytät? Siis teetkö itse vai ostatko ja minkä valmistajan/mistä? Kiitos jos etukäteen vastauksesta!, mun on monta päivää tehnyt mieli aiolia! 🙂
casey
September 13, 2013Joskus oon tehny itse mut nyt kaapissa on semmone keltainen purkki, jossa lukee vihreällä. En muista merkkiä mut ihan isosta K-kaupasta ostin 🙂 tämän oon todennut monta kertaa parhaaksi!
annemi / 52weeksofdeliciousness
September 14, 2013Nam, tosi herkullisen näköinen sandwich 🙂 mukavaa viikonloppua!