Täytetyt kanarullat

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka Sí Moda on mielestäni pääasiassa muotiblogi, niin ruokaohjeet ovat olleet täällä suhteellisen suosittuja. Koska en halua sen kummemmin rajoittaa mistä kirjoitan milloinkin, niin olen tasaisin väliajoin laittanut myös reseptejäni. Tässä taas yksi lounas tältä viikolta:

2-3 broilerin filettä /  n. 6 siivua parmankinkkua tai vastaavaa / valkosipulituorejuustoa / kirsikkatomaatteja / oliiviöljy / cocktailtikkuja

Lämmitä uuni 200°C ja ota uunin kestävä vuoka esille. Itse ostin Stockan Herkun tiskiltä yrttimarinoituja kanafileitä, mutta mikäli käytät marinoimattomia niin tee oma marinadi murskaamalla mieleisiä yrttejä pieneksi silpuksi, sekoita joukkoon vähän öljyä ja mausteita. Yhdistä marinadi  ja fileet pakastepussiin ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Kanarullien kokoamista varten viipaloi kirsikkatomaatteja sopivan paksuiksi viipaleiksi. Levitä broilerin fileelle nokare tuorejuustoa, muutama viipale tomaattia ja 1-2 siivu kinkkua. Kiinnitä filee rullaksi tikun avulla ja aseta rullat uunivuokaan. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja paista rullia 15-20minuuttia. Tarjoa vihersalaatin kera.

 

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
  • Jade
    February 15, 2013

    Kuolaaa! Haluan tehdä näitä ja pian

  • Voikkahullu
    February 15, 2013

    Tuli mieleen penkareista että mikä olit itse silloin??:)

  • lllotta
    February 23, 2013

    Oi, näyttävät ihanilta. Miun piti jo kauan sitten rullailla kanaa täytteineen, mutta olin jo unohtanut. Nyt voisi lisätä tämän ensi viikon ruokalistalle. 🙂

Previous
Double statement
Täytetyt kanarullat