Vaikka Sí Moda on mielestäni pääasiassa muotiblogi, niin ruokaohjeet ovat olleet täällä suhteellisen suosittuja. Koska en halua sen kummemmin rajoittaa mistä kirjoitan milloinkin, niin olen tasaisin väliajoin laittanut myös reseptejäni. Tässä taas yksi lounas tältä viikolta:
2-3 broilerin filettä / n. 6 siivua parmankinkkua tai vastaavaa / valkosipulituorejuustoa / kirsikkatomaatteja / oliiviöljy / cocktailtikkuja
Lämmitä uuni 200°C ja ota uunin kestävä vuoka esille. Itse ostin Stockan Herkun tiskiltä yrttimarinoituja kanafileitä, mutta mikäli käytät marinoimattomia niin tee oma marinadi murskaamalla mieleisiä yrttejä pieneksi silpuksi, sekoita joukkoon vähän öljyä ja mausteita. Yhdistä marinadi ja fileet pakastepussiin ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Kanarullien kokoamista varten viipaloi kirsikkatomaatteja sopivan paksuiksi viipaleiksi. Levitä broilerin fileelle nokare tuorejuustoa, muutama viipale tomaattia ja 1-2 siivu kinkkua. Kiinnitä filee rullaksi tikun avulla ja aseta rullat uunivuokaan. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja paista rullia 15-20minuuttia. Tarjoa vihersalaatin kera.

Jade
February 15, 2013Kuolaaa! Haluan tehdä näitä ja pian
Voikkahullu
February 15, 2013Tuli mieleen penkareista että mikä olit itse silloin??:)
lllotta
February 23, 2013Oi, näyttävät ihanilta. Miun piti jo kauan sitten rullailla kanaa täytteineen, mutta olin jo unohtanut. Nyt voisi lisätä tämän ensi viikon ruokalistalle. 🙂