TB – Italy

SI MODA ITALY TB 2015 1

Vielä löytyi arkistoista kuvia Italian reissulta. Nämä aiheuttavat kyllä “lievän” hellekaipuun, vaikka uskonkin lämpöisten kelien tekävän vielä yhden comebackin.

Palmulehtikuvioinen kaftaani oli yksi lempivaatteistani Italian polttavan auringon alla ja vihertävät bikinit mätsäsivät sen kanssa kivasti. Aikaisemmin suosin uima-asuissa todella räikeitä värejä ja kuoseja, mutta tänä vuonna on menty pääasiassa mustilla ja valkoisilla sekä tällä todellisella yllättäjä sävyllä, tummanvihreällä. En tiedä mikä näissä viehätti, mutta väri tuntui vain jotenkin elegantimmalta kuin kaikki räikeät sävyt.

Bikineistä ja helteistä viis, nämä palmupuukuvat sopivat joka tapauksessa tämän illan teemaan, sillä meillä on pöytävaraus hawajilaisravintola Hokuun. Onkos joku teistä käynyt siellä aikaisemmin? 

//

Today we have a reservation to this Hawaii -restaurant called Hoku. Im already on the right mood thanks to these throwback pictures from Italy!

SI MODA ITALY TB 2015 3SI MODA ITALY TB 2015 5SI MODA ITALY TB 2015 0SI MODA ITALY TB 2015 4SI MODA ITALY TB 2015 8SI MODA ITALY TB 2015 2

bikinit/bikinis H&M
kaftaani/kaftan H&M*
aurinkolasit/sunnies old
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Hanna
    July 30, 2015

    Oi Hoku! Oon käyny siellä viidesti lounaalla ja kaikki on ollu hyvää ja haluaisin mennä synttäreillä illalliselle! Toivottavasti se on yhtä hyvä ku lounas 🙂

Previous
Hamina