Tehtäisiinkö kerrankin jotain muuta kuin töitä

jacket & jeans MANGO / bag MULBERRY / shoes KIOMI / sunnies LE SPECS

Näillä sanoilla aloitettiin Saran kanssa meidän treffit pari viikkoa sitten. Tunnetaan toisemme jo lukioajoilta, mutta ystävystyttiin kunnolla vasta blogien kautta. Olenkin joskus sanonut täällä, että vaikka meidän luonteet ovat aika lailla päinvastaiset tulemme hienosti toimeen. Mutta jostain syystä, lähes poikkeuksetta, kaikki se aika mitä ollaan yhdessä vietetty on myös tehty töitä. On kuvattu, suunnitteltu, toteutettu, käyty tapahtumissa jne.

Kotkaan muuton jälkeen olemme luonnollisesti nähneet hieman harvemmin ja useimmiten kaikki sovitut treffit liittyvät jollain tapaa työntekoon. Monet kerrat olemme istuneet läppärit vastakkain pöydän ääressä tai vierekkäin autossa, kun on pitänyt lämmitellä sormia kuvauksien välissä. Siinä lomassa on tullut vaihdettua kuulumisia ja joskus pohdittua hieman syvällisempiäkin asioita. Kuitenkin aina tilannetta on “varjostanut” jokin aikataulu, tavoite tai tehtävä. Oli ehkä aikakin jättää ne pois ja tehdä kerrankin jotain muuta kuin töitä.

[pb_blockquote]mutta sen jälkeen käveltiin lähikahvilaan ja istuttiin kolme tuntia puhumassa elämästä[/pb_blockquote]

Ihan täysin tässä ei onnistuttu, koska kaunis ilta-aurinko sai “bloggaajan vaistot” hereille ja kaivamaan kameran esiin. Napattiin nopeasti asukuvat, mutta sen jälkeen käveltiin lähikahvilaan ja istuttiin kolme tuntia puhumassa elämästä. Kumpikaan ei snäpännyt tai postannut instakuvia. Välillä aiheet käsitteli töitä, mutta puhuimme myös paljon tulevaisuudesta, perheestä ja unelmista. Koluttiin menneisyyden luurankoja ja naurettiin vedet silmissä toistakymmentä vuotta vanhoille tapahtumille. Vaikka tämän tyypin kanssa töiden teko rullaakin kuin unelma, teki ihan mielettömän hyvää tehdä yhdessä jotain muuta. Sara taisi olla samaa mieltä, koska kymmenen minuuttia sen jälkeen, kun olimme kahvilasta poistuneet tuli viestiä, että tämmösiä lisää!

Suosittelen siis ehdottomasti järjestämään työkaverin, poikaystävän tai vaikkapa siskon kanssa illan, jolloin teette jotain täysin normaalista poikkeavaa. Jos teillä on tapana käydä yhdessä leffassa ja syömässä, niin menkää sen sijaan vaikkapa testaamaan jotain uutta urheilulajia. Uudessa ympäristössä toisesta saa usein selville uusia puolia ja se varmasti vain rikastuttaa teidän välistä suhdetta.

photos: Sara Vanninen, edited by me

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Adrianmeren auringonlaskut