Tekis mieli hiihtää

si-moda-asu-jan10-2016-2Äiti, tiedän että naurat siellä kippurassa, siskot myös, mutta mun tekisi ihan oikeasti mieli hiihtää.

Ala-asteella voitin hiihtokilpailut, ehkä kahdetkin. Ylä-asteella hiihdin parhaan ystäväni kanssa Vuokatissa puolen kilsan lenkin lähinnä vanhempieni mieliksi. Sen jälkeen kävimme ostamassa suklaata ja painelimme takaisin mökkiin katsomaan Frendejä.

Lukiossa suksista ei ollut enää tietoakaan.

si-moda-asu-jan10-2016-1si-moda-asu-jan10-2016-0si-moda-asu-jan10-2016-3Siinä hiihtourani lyhykäisyydessään. Viime talvena tuli ensimmäistä kertaa fiilis, että voisi olla ihan hauskaa kokeilla hiihtoa pitkästä aikaa. Tänä talvena en ole muuta miettinytkään. Vaikka rakastan lenkkeilyä ja juoksua yli kaiken olisi ihana kokeilla välillä jotain muuta aerobista liikuntamuotoa. Uinti ja pyöräily ovat inhokkilistani kärjessä, joten ne eivät tule kysymykseenkään, mutta hiihtää voisin. Jos olisi vaan sukset. Mistähän sitä kannattaisi suksia ja monoja lähteä edullisesti etsimään? Näiden suhteen en ole nirso, kunhan mono sopii jalkaan ja suksi luistaa suht hyvin.

Onko siellä muita hiihdosta äkillisesti vai vähemmän äkillisesti innostuneita?

Huom! Talo-blogin puolella uutta postausta!

si-moda-asu-jan10-2016-4photos: Sara Vanninen / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Minna
  January 11, 2017

  Pakko udella mistä tuo ihana pipo on? Mulla on pää mihin ei ikinä sovi mikään pipo kun ne litistää niin paljon mutta tämä näyttää muhkealta!:) näissä säissä kun pipo on lastenhoitajalle ja koiranomistajalle pakollinen 😀

  • Kaisa
   January 11, 2017

   Tää on itse asiassa Saralta lainassa 🙂 mutta muistelin, että se ois ostanu tän Stockan edessä olevista joulukojuista 😀 Tää on kyllä ihanan muhkea ja lämmin!

 • mm
  January 12, 2017

  Hiihto on parasta! 🙂 Pikku vihjeenä, että suksien toimivuuteen vaikuttaa eniten profiili (70-80%) ja loput sitten vasta voitelusta jne. eli siksi ois hyvä olla omalle painolle ja pituudelle suht sopivat, tekee nimittäin hiihdosta TODELLA paljon miellyttävämpää. 🙂 Valitettavasti en osaa näin suoralta kädeltä vinkata, mistä kohtuuhintaiset välineet löytyisi (en asu samoilla sunnilla), mutta luulisi, että näin kevään puolella olisi jo tarjouksia jossakin? Tori.fi?

Previous
Vaikea purkupäätös