Tekoturkiksien nousukausi

Mitä pörröisempi sen parempi on ollut viime viikkojen mottoni pukeutumisessa. Tekoturkiksia löytyy kaapista muutamia ja ne ovat aamuisin näyttäneet kaikista houkuttelevimmilta, kun ulkona on ollut vastassa kolea sää. Muistan kuinka tekoturkikset nousivat suosioon muutamia vuosia sitten ja silloin ajattelin, että se olisi vain ohimenevä trendi-ilmiö.

Nyt useampi talvi myöhemmin on pakko todeta, että pörrötakkien suosio senkun nousee. Malleja, värejä sekä karvan laatuja löytyy nykyisin joka lähtöön ja tuntuu, että tekoturkikset ovat jo kiirineet talvitakkien klassikoiden, villakangastakkien ohi suosiossa. Mielenkiinnolla odotan jatkuuko tämän trendin nousukausi vielä pitkäänkin. Toivottavasti, sillä se tarkoittaa sitä, että näille ihanuuksille löytyy varmudella käyttöä vielä useammaksikin vuodeksi.

ps. Kuvissa näkyvästä katulaatasta tuli mieleen, että piakkoin on luvassa paljon toivottu materiaalipostaus taloblogin puolelle. Meillä on ensi viikolla parikin palaveria asiaan liittyen, joten eiköhän niiden jälkeen minulla ole tarpeeksi tietoa postauksen tekoon. Yritän päivitellä sitä ennen IG storyn puolelle talojuttuja ja tallensin ne nyt myös sinne highlightseihin, joten ne ehtiin tsekkaamaan myöhemminkin 🙂

H&M faux fur & beanie

Zara boots

Topshop shoes

photos: Metti Forssell, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pakkoloma ja paikallinen ravintolakulttuuri