Tennariperhe

Näen sen jo mielessäni; puhtaat asfalttit, vihertävät nurmet ja ihana auringonpaiste. Meillä on tennarit jalassa, ilman sukkia tietenkin. Nyt saa kevät tulla, me ollaan valmiina!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Re:fashionin yhteistyökampanjan myötä pääsin Iinan ja Jonnan kanssa tutustumaan uuteen, täysin suomalaiseen nettikauppaan. House of Brandonin katon alle mahtuu useita eri merkkejä ja niiden määrä kasvaa koko ajan. Nettikauppa lupaa erittäin nopean toimituksen ja tuotteet ovat perillä jo seuraavana päivänä, mikäli tilaus on tehty ennen päivittäistä postitusaikaa. Nopean postitusajan lisäksi täytyy kyllä erikseen kehua tyylikästä pakkausta, jossa valitsemani tuotteet saapuivat. Ainakin minulle tulee jo kauniista pakkauksesta hyvä fiilis.

Toivottavaa toki on, että hyvä fiilis pysyy yllä vielä paketin avaamisenkin jälkeen ja tällä kertaa meillä hymyiltiin erittäin leveästi. Nettikaupasta löytyy hyvät valikoimat sekä miehille että naisille, joten sen sijaan, että olisin yhteistyön myötä valinnut jotain vain itselleni valitsin myös jotain miehelleni. Itse omistan Conversen kenkiä useammankin parin, mutta miehelleni nämä olivat ihka ensimmäiset. Valkoiset Conversen tennarit olivat juuri sopivan kokoiset ja yksinkertainen malli miellytti tämän aavistuksen vaativan pukeutujan silmää.

SI MODA HOUSE OF BRANDON SNEAKERS SI MODA HOUSE OF BRANDON SNEAKERS SI MODA HOUSE OF BRANDON SNEAKERS

Itse päädyin valitsemaan kerrankin jotain muuta kuin valkoista tai mustaa. Innostukseni sinistä väriä kohtaan alkaa ehkä mennä jo överiksi, mutta minkäs teet, jos katse koko ajan eksyy kaikkeen sinisävyiseen. Myös tyttöjen tennarivalikoima oli sivustolla hyvä (mm.Conversea ja Kedsiä), joten lähdin selailemaan niitä tarkemmin. Lopulta päädyin näihin taivaansinisiin Kedsin kenkiin. Minulla on joskus aikaisemmin ollut saman merkin valkoiset tennarit ja olen todennut niiden lestin olevan kapeahkoon jalkaani hyvä. Näissä valitsemissani kengissä on vielä erittäin söpöt metallinhohtoiset nauhat!

SI MODA HOUSE OF BRANDON SNEAKERS

Kenkien lisäksi nettikaupasta löytyy tosiaan myös paljon muuta. Merkeistä erityisesti Tiger of Sweden, J.Lindeberg, Dr.Denim ja Cheap Monday ovat tässä perheessä tykättyjä. Mm. suuren suosion saavuttaneita Dr.Denimin farkkuja (jegginsejä) löytyy useassa eri pesussa ja värissä.

MIkäli esim. nämä tennarit houkuttelevat, niin nyt on oiva hetki tehdä tilausta nimittäin koodilla REFASHION saatte -10% alennuksen (*EDIT ei koske Dr.Denim farkkuja). Se on voimassa helmikuun loppuun asti. Myös rekisteröitymällä asiakkaaksi (ei velvoita mihinkään) saa nyt seuraavasta tilauksesta -15%.

SI MODA HOUSE OF BRANDON SNEAKERS SI MODA HOUSE OF BRANDON SNEAKERS

Ja hei, mikäli teitä kuumottelee yhtä paljon pukea tennarit jo jalkaan kuin meitä, niin kannattaa kokeilla onneaan tykkäämällä House of Brandonista Facebookissa. Siellä on nimittäin mahdollisuus voittaa reissu Barcelonaan ja veikkaampa, että Espanjassa tennarikelit häämöttävät jo!

FB_slidekuva

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Iina
  February 23, 2014

  Oi. Tennarit on oikeesti vaatekaapista löydyttävä! Ne kun menee keväällä, syksyllä ja kesälläkin. 🙂 Ja noi conversetkin on ihan sairaan kivat kun ei oo sitä ihan tavallisinta conversemallia,mitä näkee nykyään todella paljon 😀

 • jonnnna
  February 27, 2014

  Moikka!

  Olin tilaamassa House of brandonilta juurikin Dr. Denim- farkkuja, tuo teidän REFASHION-alekoodi ei kuitenkaan toiminut tilaukseen, sillä se ei ilmeisesti koske noita Dr. Denim tuotteita 🙁

  • casey
   February 27, 2014

   Selvitän hei asian samantien 🙂 pitäisi kyllä koskea niitäkin!

   • jonnnna
    February 28, 2014

    Heippa!

    Kiitos kun selvittelet. Koodihan on vielä tänään voimassa, joten toivottavasti selviää pian 🙂

    • casey
     February 28, 2014

     Moikka! Selvittelin asiaa eilen iltamyöhään ja valitettavasti joudun tuottamaan pettymyksen, sillä ale ei tosiaankaan koske ks. farkkuja :/ Itse en ollut tästä laisinkaan tietoinen ja olen kovin pahoillani ensinnäkin antamastani väärästä informaatiosta ja sekä hukkaan kuluneesta ajastasi. Tässä on ollu pieni tietokatkos blogini ja nettikaupan välillä. Anteeksi vielä kovasti!

Previous
Uusin Costume
Tennariperhe