Tennarit ja jakku

SI MODA ASU MAY5 2016 5Suuri kiitos aktiivisuudestanne viime postauksiin. Kiitos myös niistä yksityisviesteistä, joita olette lähettäneet. En osannut arvata miten useaa ihmistä postaukseni hukassa olemisesta koskettikaan. Itselläni on nyt entistä kevyempi olo. Kiitos kiitos ja kiitos. Olette parhain vertaistuki mitä toivoa saattaa.

Kiva myös kuulla, että tykkäsitte portfolio-sivustani. Siihen liittyen minulla olisi muutama tekninen kysymys. Sain nimittäin kuulla, että ihan kaikki eivät olleet ymmärtäneet klikata aloitussivulta eteenpäin. Alkuperin “kuvakarusellia” ei ollut laisinkaan, vaan päästiin suoraan varsinaiselle etusivulle. Onko teistä tuo karuselli harhaanjohtava vai tajusitteko heti klikata “k”-logosta sisään? Harkitsen nimittäin sen pois ottamista, koska en halua, että ihmisiltä jää varsinaiset sivut näkemättä tämän epäselvyyden vuoksi. (www.bykaisaturunen.com)

SI MODA ASU MAY5 2016 2SI MODA ASU MAY5 2016 3SI MODA ASU MAY5 2016 1Täällä sitä taas viiletetään perjantaissa, vaikka olo helatorstain jälkeen onkin ihan sekaisin. Mahtavat kelit näyttävät sen kun vaan jatkuvan, joten paljon ulkoilua on tänäänkin luvassa. Pukeutumisen kannaltahan tämä nopea sää muutos on ollut myös erittäin ihanaa. Nyt pääsee taas kokeilemaan tällaisia asuja, joissa yhdistyy joku fiinimpi ja hieman arkisempi vaate/asuste. Jakkutakki ja lenkkarit ovat juuri sopiva yhdistelmä rennolle dinnerin, kuten ovat myös avonaiset korkkarit ja rento collegepaita.

Lämpöasteiden puolesta sopisi viilettää jo hameissa ja shortseissakin, mutta omat sääreni ovat kyllä talven jäljiltä niin karmeassa kunnossa, että taidan odottaa vielä tovin. Nuorempana jaksoin ahkerasti käyttää päivettäviä voiteita vuoden ympäri, mutta nyt itseruskettavia kuluu lähinnä vain ennen erikoistilaisuuksia. Joku suihkurusketus olisi tähän paikkaan ihan passeli, mutta pelottaa miten rumasti se sitten karisee seuraavina viikkoina pois. Onkos teillä hyviä kokemuksia suihkurusketuksesta vai miten saatte sääret kesäkuntoon nopeasti? 

SI MODA ASU MAY5 2016 4jeans & necklace GINA TRICOT / shoes NIKE (Zalando*)

sunnies LE SPECS / blazer LINDEX*

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Heippa
  May 6, 2016

  Mä ihmettelinkin kun ei mitään tekstiä tullut tuolla sivulla ja hämmentyneenä katsoin pari kuvaa ja lähdin pois sivulta.. Ajattelin että on vielä niin keskeneräinen ettei ole valikkoja yms…

 • Terhi
  May 6, 2016

  Ihana mikä asu! <3

  Ja samaa mietin tuossa suihkurusketuksessa.. Myös hyvä ruskettava tuote on vielä hakusessa. Näillä koivilla kun ei tosiaan hametta vielä halua käyttää, haha..

 • Minna
  May 8, 2016

  Meinasin myös itse lähteä sivuilta pois jonkin aikaa siinä pyörittyäni, mutta jotenkin vahingossa klikkasin hiirellä ja päädyin itse sivuille. Eli joo, se oli aika hämäävä vaikkunan kuvat olivat todella hintoja! 🙂

Previous
By Kaisa Turunen