Tervetuloa juhannuspöytään

*Kaupallinen yhteistyö: Brother

Viimeistä yhteistyöpostausta viedään tältä erää Brotherin kanssa! Tänä päivänä arvostan todella paljon moniosaisia ja pidemmän aikavälin yhteistöitä, joissa pääsee itsekin paremmin brändiin sisälle. On siis ollut ilo tehdä Brotherin kanssa töitä koko alkuvuosi. Tammikuussa julkaisin ensimmäisen osan tästä neljän postauksen sarjasta ja kerroin teille kattavasti P-Touch Cube -tulostimesta sekä sen laajoista käyttömahdollisuuksista. Sen jälkeen laitetta on fiilistelty mm. Baby Shower järjestelyiden työkaluna sekä nyt viimeisimpänä klassisissa korttiaskartelupuuhissa. Tänään jatketaan ajankohtaan sopivalla aiheella, eli juhannuksella ja tarkemmin sanottuna juhannuskattauksella.

Monet teistä varmasti jo hyvin tietävät, että juhlien ja ennen kaikkea teemajuhlien järjestäminen on lähellä sydäntäni. Tästä syystä myös kalenterivuoden juhlapyhät saavat minut usein hullaantumaan sesonkiin sopivista ruuista sekä niihin kauniisti sulautuvista kattauksista. Juhannuspöytään kannan mieluusti luonnonkukkia ja muutenkin luonnonläheisiä värejä sekä elementtejä. Pöydässä notkuvat raikkaat, tuoreilla yrteillä maustetut kala- ja kasvisruoat. Jälkiruoat koostuvat kotimaisista marjoista ja lasissa kuplii ihana kesäinen juoma. Seuraavissa kuvissa taas inspiraatiota kuinka personoida juhannusjuhlat P-Touch Cuben avulla omannäköisiksi.

Olen käyttänyt näissä tämänkertaisissa “tuunauksissa” kaikkia lempinauhojani ja -tarrojani sekä laittanut myös suorat linkit niihin, jos kiinnostuitte vastaavista. Kultaisen suurena ystävänä kaikki kullan värisellä tekstillä tai pohjalla varustetut ovat olleen suosikkejani. Myös perinteinen läpikuultava tarra mustalla tekstillä on yksi eniten käyttämiäni.

Juhannuspöytää varten voi aterimet kääriä jo ennakkoon valmiiksi. Samassa paketissa tulee aterimien lisäksi servetti sekä paikkakortti. Tässä on käytetty 12mm valkoista satiininauhaa kultaisella tekstillä.

Tervetuliaismaljasta saa entistä ihastuttavamman kietomalla varteen juhannustoivotukset sekä niitä luonnonkukkia! Tässä käytetty nauha on 24mm leveä valkopohjainen kultaisella tekstillä.

Jos kyseessä on seisovapöytä kannattaa erilaiset soossit ym. nimetä, jotta jokaiselle vieraalle ei tarvitse erikseen selostaa mitä ne ovat. Veikeissä purkeissa tähteet on myös helpompi laittaa suoraan jääkaappiin. Tässä käytin perinteistä läpikuultavaa 12mm tarranauhaa mustalla tekstillä.

Toinen hauska ja helppo tapa korvata paikkakortit on kerätä erilaisia luonnonkukkia ja “sitoa” ne yhteen tarranauhalla, jossa on kunkin vieraan nimi. Tähän tarkoitukseen sopii sekä kapeampi että paksumpi tarranauha. Itse käytin näyttävää 24mm kultaista tarranauhaa mustalla tekstillä.

Jos olet itse menossa juhannusvieraaksi ja mietit mitä viemisiä sitä veisi, niin ainakin itse arvostan lahjoja, jotka kuluvat tavalla tai toisella pois. Ruokalahjojen ja kukkakimpun korvikkeena voi juhannuksena viedä vaikka itse poimitun vihtan. Juhannustoivotukset voi liittää nauhaan, jolla vihta on solmittu. Tähän sopi mainiosti 24mm musta satiininauha kultaisella tekstillä.

Toivottavasti saitte tästä inspiraatiota tulevaan juhannukseen ja ehkä muihinkin kesän juhliin. Nämä nauhat ja tarrat on tosiaan tulostettu P-Touch Cube+, joka on P-Touch Cube -tulostimen järeämpi isoveli. Tässä lopuksi vielä kertauksena P-Touch Cube -tulostimen muut jälleenmyyjät Brotherin oman verkkokaupan lisäksi: Verkkokauppa.comVeikon Kone, Data Group.

Kivaa juhannusviikkoa sinne kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Äititreffit 2 tuotantokausi
Tervetuloa juhannuspöytään