The Blog Awards Finland

SI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 5

Tässä muutamia fiiliskuvia perjantailta. A-lehtien talon aulatilasta oli loihdittu todellinen gaalasali ja oikeastaan vasta kuvia selattuani tajusin kaikki upeat valot ja koristeet. Puitteiden lisäksi myös itse gaalaohjelma, tarjottavat ja oma pieni seurueeni olivat enemmän kuin kohdillaan. Valmistauduttiin iltaan Saran luona ja oltiin kerrankin sen verran ajoissa paikalla, että ehdimme ikuistaa molempien juhla-asut. Laitan siis vielä erikseen tulemaan varsinaiset asukuvat, mutta täytyy kyllä tähän väliin jo sanoa, että kaiken sen kriiseilyn jälkeen tuo valkoinen mekko oli lopulta hyvä ja aika kivasti mustasta massasta erottuva valinta!

Kiitos vielä kauniisti ja hyvin järjestetystä tilaisuudesta ja ennen kaikkea ihka ensimmäisistä puolueettomista Blog Awardseista Suomessa! Vaikka itse en tällä kertaa ollut ehdolla, oli kunnia päästä todistamaan useampien ystävieni ehdokkuuksia ja niitä jättipotteja. Mm. Vilman onnellinen katse lavalla sai minulle ihan kylmät väreet aikaan. On kyllä hienoa olla osa tätä alati kasvavaa ja kehittyvää blogimaailmaa.

SI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 8MG5466-2_702_468_DEFAULT_resizeSI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 6SI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 3SI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 1SI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 7 KAPEASI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 4SI MODA THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 2

photos: me + group pic Minna Somero

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • .
    October 4, 2015

    Voisitko laittaa tuon ihanan mekon linkin tänne? 🙂

Previous
September looks