SI MODA ASU AUG1 2015 2

Vihdoin hieman kuvia uudesta nahkatakistani. Tilasin sen tosiaan All Saintsilta ja kaikki meni koon sekä mallin puolesta nappiin. Ainoastaan pituus tuli hieman yllätyksenä, sillä oletin takin olevan kuvien ja kuvauksen perusteella hieman lyhyempi. Toisaalta omistan ehkä maailman lyhyimmän selän, joten ehkä tämä johtui enemmänkin omasta vartalomallistani. Ja sitä paitsi ihan hyvä, että tämä on ns. normaalimittainen, koska haaveilen löytäväni joskus hieman cropatumman mokkaisen version.

SI MODA ASU AUG1 2015 7SI MODA ASU AUG1 2015 5SI MODA ASU AUG1 2015 0SI MODA ASU AUG1 2015 8

Sitä täydellistä nahkatakkia olin etsinyt jo pienen ikuisuuden ja vihdoin kaikki loksahtivat kohdalleen hintaa myöten. Normaalihintaisinakin nämä All Saintsin takit ovat ihan inhimillisiä laatuunsa nähden, mutta nyt tein kyllä todellisen löydön. Kuudensadan euron takki irtosi vajaalla kolmasosalla alkuperäisestä. Klassinen bikermalli oli minulle itsestäänselvyys ja sen lisäksi halusin ehdottomasti tuon solkivyön takin alareunaan. Vielä astetta täydellisemmän tästä takista teki mustat napit kauluksissa (metallinsävyiset näyttävät monesti halvoilta). Vaikka malli oli ns. slim fit, mahtuu tänne alle kuitenkin syksyn tullen myös paksumpi villapaita. Tähän mennessä takki on pidetty lähinnä mekkojen ja t-paitojen päällä.

ps. tulossa on myös niitä kuvia takista ihan oikeasti minun päälläni, ei vain hartioilla. Ei hätää!

//

Here’s my new leather jacket from All Saints! Love this classic biker model and the softest leather ever. Plus the leather smells so good 😀

SI MODA ASU AUG1 2015 1SI MODA ASU AUG1 2015 3

takki/jacket ALL SAINTS (similar HERE, HERE, HERE**)
mekko/dress GINA TRICOT*
kengät/shoes TOPSHOP
laukku/bag ALL SAINTS
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
(*saatu/gifted)
(**postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Milla K
    August 2, 2015

    Hitsi ihan sika makee toi takki! Mie täällä arvon ostanko sen joka vuotisen keininahkaisen version joka ei kestä yhtä kautta pidempään, vai satsaisinko viimein aitoon nahkaiseen versioon. Nyt ton kirjotettuani tiiänki jo vastauksen 😀 + niiin ihana toi vimppa kuva, hahaa!

Previous
Ask me