OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki/coat ASOS // tekoturkis / fake fur GINA TRICOT* // kengät/shoes RIZZO // pipo/beanie H&M // housut/pants GINA TRICOT*

(*saatu/gifted)

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU NOV23 2014 5OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En voi sille mitään, mutta heti, kun katson näitä kuvia, alkaa päässäni soimaan Snowman-leffasta tuttu biisi. Sitten päässäni pyöriikin jo taivaalla lentelevä lumiukko ja tätä kaikkea seuraa auttamatta valtaisa joulufiilis. Tahdon glögiä, pipareita ja laittakaa kynttilät palamaan.

Toisaalta olin hyvin iloinen viikonlopun valkeasta maasta, mutta toisaalta kiva, että lumi suli vielä hetkeksi pois. Kuivilla kaduilla on kivempi kävellä ja ennen kaikkea työntää vaunuja. Jouluksi toivoisin kyllä ehdottomasti lunta. Odotan sitä tänä vuonna hyvin jännittynein mielin. Se ei ainoastaan ole tyttäremme ensimmäinen joulu, vaan pyhinä juhlitaan myös hänen yksivuotissyntymäpäivää. Sen verran tunnen herkkää luonnettani, että tiedän jo nyt vuodattavani jouluna muutamat ilonkyyneleet.

Vaikka jouluun on vielä aikaa, tuntuu, että haluan jo nyt aloittaa luomaan pienelle hänen ensimmäisiä joulumuistoja (joita hän tuskin itse tulee muistamaan :D). Haluan, hassua kyllä, kaivaa ne kaikki vanhat tutut jutut omasta lapsuusjoulustani esille. Mielessä pyörivät enkelilyhdyt, karkki-kuusenkoristeet (ne, joita yritettiin lapsena syödä), jouluelokuvat ja tonttulaakso, joka rakennettiin olohuoneen pöydän alatasolle. Pyysin äitiäni viikonloppuna kaivamaan esiin muoviset piparkakkumuotit, jotta pääsemme pian leipomaan piparkakkuja. Täytyy myös hankkia lasten joulumusiikkia, sillä tyttö rakastaa tanssimista yli kaiken!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Sohvapöydän tarina