SI MODA ASU MAY26 2015 3SI MODA ASU MAY26 2015 4

No se paljon puhuttu liivi.

Kevään/kesän yksi kovimmista hittituotteista. Trendihaukat kulkivat varmasti liivit päällä jo viime syksynä, mutta monen muunkin kaappiin on tämän vuoden puolella eksynyt tämä hihaton takki. Takki siksi, että sitä voi vihdoin käyttää todellisen takin asemasta. Liivi menee myös lämmikkeenä kerrospukeutumisessa sekä kiinni pidettynä mekkona. Ei ihme, että sen suosio on suuri. Monikäyttöisyys kun tuntuu olevan se juttu. Itsekin kyllä nostan peukkua monikäyttöisille vaatteille, sillä niille kertyy luonnollisesti erittäin hyvällä todennäköisyydellä enemmän käyttökertoja.

Etsiessäni inspiraatiota liiviasuihin Pinterestistä törmäsin useampaankin raitapaita+liivi -yhdistelmään. Se näytti siinä hetkessä erittäin toimivalta, mutta kuvia katsellessa tuli fiilis, ettei tämä ehkä ollut se paras kokonaisuus itselleni. Täytyy testata ensi kerralla jotain muuta.

Tällä hetkellä istuskelen nauttimassa jo hyvinkin kesäisen olosta säästä vanhempieni takapihalla. Huomenna piipahdan Helsingissä asioilla ja kampaajalla, mutta sitten palaan tänne auttamaan siskon valmistujaisten järjestelyissä. Toivottavasti saataisiin lakkiais-/valmistujaispäiväksi vastaavanlainen keli!

SI MODA ASU MAY26 2015 5SI MODA ASU MAY26 2015 2SI MODA ASU MAY26 2015 1

liivi/vest GINA TRICOT*
paita/top ZARA
kengät/shoes DINSKO
aurinkolasit/sunnies QUAY (Zalando)*
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Janni/Just my imagination
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Hanna Ä
    May 26, 2015

    Näyttää tosi hyvälle ja raikkaalle koko kokonaisuus. 🙂 Sun hiuksetkin näyttää upealta!

    Nyt, kun kerrankin ryhdyin kommentoimaan (mitä teen surullisen harvakseltaan!), niin täytyy myös kiittää tästä superlaadukkaasta, inspiroivasta ja yksinkertaisesta tosi hyvästä blogista Kaisa! <3

Previous
Mini outfit – Double denim