skirt MISSGUIDED / raincoat RAINS / bomber jacket URBAN CLASSICS / army jacket TOPHOP

lace dress MISS SELFRIDGE / turtleneck dress VILA

knit VILA / off shoulder top LOST INK / hoodie TOPSHOP / “babygirl” sweater TOPSHOP

puffed sleeve sweater TOPSHOP / sunnies LE SPECS / shoes TOPSHOP

Kuten kevään 2017 trendikoosteessa kerroin, pinkki on tämän kevään THE väri. Fiilistelin sitä itse asiassa jo viime syksynä, mutta nyt nämä fiilistelyt ovat nousseet ihan uudelle tasolle. Kaikki pinkki kääntää katseeni ja eipä heti tule mieleen vaatetta tai asustetta joka ei näyttäisi pinkkinä hyvältä.

Kevään kolkutellessa ovelle, voi kevättakit pian kaivaa taas (toivottavasti) esille. Trenssien lisäksi bombertakit tuntuvat edelleen pitävän pintansa, kuten myös armytakit ja molempia löytyy nyt myös pinkin sävyisenä. Tämä 3 vuotta vanha vaaleanpunainen bombertakkini on siis yhä ajankohtainen. Pinkkejä yläosia löytyy niin neuleiden, collegepaitojen kuin paitistenkin muodossa. Omat väripilkkuni olenkin jo aikaisemmin postauksissa täällä ja täällä.

Tulevaa juhlakautta ajatellen pinkki on varmasti myös yksi suosituimpia juhlavaatteiden ja -asusteiden värejä. Viime vuonna pääsin vain kerran käyttämään Italian reissulla tätä ihastuttavaa pinkkiä pitsimekkoa, mutta uskon ja toivon, että tänä keväänä sekä kesänä saan pukeutua siihen monia kertoja. Kollaasin pitsimekko on materiaaliltaan ja väriltään hyvin samankaltainen, vain hihojen malli poikkeaa omastani.

Sen lisäksi, että naisten osaston pinkit vaatteet kääntävät pääni, niin kyllä ne silmät nauliintuvat niihin söpöihin minikokoisiin hattaraunelmiin lastenosastolla. Minin vauva-aikana en tehnyt mitään ylilyöntejä vaaleanpunaisten vaatteiden kanssa, mutta kun ikää tuli lisää, huomasin suosivani niitä hieman enemmän. Esimerkiksi tämä villakangastakki on ollut yksi suosikeistani. Yhä edelleen tykkään yhdistellä hänellä pinkin parina jotain tasapainottavaa kuten harmaata tai mustaa. Liian tyttömäiset asut eivät edes hänen rämäpäiseen luonteeseensa sovi 😉

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Yoga