SI MODA HÄÄPÄIVÄ 2015 3

Ihanaa kolmatta hääpäivää meille! 

Paperi- & pumpulihäiden jälkeen tulevat nahkahäät ja niitä varten sain juuri sopivasti eilen melko nahkaisen paketin Allsaintsilta 😉 Ainoa (iso) miinuspuoli tässä hääpäivässä on se, että mieheni joutui lähtemään sunnuntaina äkilliselle työmatkalle ulkomaille ja pääsee vasta tänään myöhään yöllä kotiin. Sovittiin, että ei anneta asian häiritä, vaan kilistellään yhdessä jonain toisena päivänä.

SI MODA HÄÄPÄIVÄ 2015 1SI MODA HÄÄPÄIVÄ 2015 2

Blogin puolelle ajattelin hääpäivän kunniaksi laittaa tutun “random facts”-postauksen, mutta tällä kertaa ne liittyvät tietysti meihin molempiin:

:: Meillä on hyvin samankaltainen maku monessa asiassa, mutta irtokarkit oh my. Ne pitää laittaa eri pusseihin. Kuka oikein syö niitä sienikarkkeja tai vihreä-kelta-punaisia rakeita??

:: Olemme molemmat todella äkkipikaisia luonteeltamme, mutta mieheni on vielä astetta pahempi. Tästä vitsaillaan aina kavereiden kesken ja kauhistellaan minkälainen “aikapommi” meidän tytöstä oikein kasvaa…

:: Tyttömme nimi oli alunalkaen mieheni ehdotus. Hän “päätti” myös kolmannen nimen ja minä vain keskimmäisen. Olin aina ajatellut jyrääväni näissä asioissa 😀

:: Jos meidän pitäisi valita helteisen rantaloman ja Lapin mökkiloman väliltä, valitsisimme molemmat ehdottomasti ensimmäisen.

:: Minä olen meistä se joka jättää vaatteet hujan hajan ja mies se joka jättää astiat pöydälle.

:: Meidät on aikoinaan ikuistettu vanhassa kotikaupungissamme bussin takaosan peittävään mainokseen. Lukion opettajatkin vitsailivat siitä minulle.

:: Itse tilaan aniharvoin ravintolassa ruokajuomaksi Coca Colaa, mutta silti minun tekee joka ikinen kerta mieli hörpätä mieheni lasista.

:: Meitä ei tainnut kumpaakaan jännittää häät eikä itse vihkiminen. Sukulaiset ja ystävätkin ihmettelivät miten tyynen rauhallisia olimme molemmat koko kirkon ajan.

:: Minä olen meistä se pitkävihaisempi ja saatan mököttää/pitää mykkäkoulua. Onneksi mieheni on tässä kohtaa erityisen sinnikäs ♥

//

It’s our third wedding anniversary ♥ I don’t think there are enough words to describe my feelings so I just say Im feeling very blessed and loved. Even though my husband is on a business trip and Im not gonna see him until later tonight. We are probably going to celebrate our journey next week. Time doesn’t really matter to me as long as we got a chance to spend some quality time together.

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Pia
  July 21, 2015

  Kiva postaus! Ja ihanaa hääpäivää teille! <3 Meillä on muuten ihan sama juttu tuo vaatteiden/astioiden jättäminen levälleen! 😀 Seurailen sun blogia aktiivisesti, vaikka harvoin tulee kommentoitua – pitänee parantaa tapani! 🙂

  • Kaisa
   July 24, 2015

   Kiitos! kiva kuulla ja kiva, että kommentoit 🙂 Mukavaa kesää sinne!

 • Mikaela
  July 21, 2015

  Hyvää kolmatta hääpäivää! 🙂 mulla on ihan sama juttu tossa kokiksen juonnissa! Ja pätee myös muualla kuin ravintoloissa. 😀

  • Kaisa
   July 24, 2015

   Nojuu meilläkin tämä pätee ihan kotona, rannalla missä vaan 😀 Ei pitäisi huijata itseään vaan ottaa rohkeasti oma kokis!

 • tini
  July 21, 2015

  Ihana postaus, paljon onnea teille <3

Previous
Italian Riviera – Photo diary