SI MODA THROWBACK nov 13

Olen elänyt pari viikkoa melko rönttöisen näköisenä. Muutaman kerran olen meikannut, mutta silloinkin hyvin hillitysti. Nyt minulle tuli kova hinku laittautua. Tiedättehän, tukka+meikki+fiinimmät vaatteet. Viimeistelty olemus ja ennen kaikkea siitä syntyvä olo piristää arjen keskellä kummasti. Syyskuussa on onneksi tiedossa ainakin yksi tilaisuus, johon on lupa laittautua. 

Muutenkin nautin kovasti syysjuhlista. Ne ovat usein hyvin tunnelmallisia ja kauniita. Meikki voi olla hyvinkin tumma, mutta kiitos kesän jälkeisen päivetyksen, en näytä kalmankalpealta. Syksyn juhlissa on myös varaa irroitella pukeutumisen saralla, kun ei tarvitse miettiä hikoileeko sitä itsensä pörröjakussa kuoliaaksi vai ei. Erilaisten materiaalien yhdistäminen onkin lempipuuhaani. Nyt pohdin ehtisinkö tekemään jonkin uuden vaatteen syyshäihin vai “joutuuko” sitä menemään jollain vanhalla…

Kuvat viime marraskuulta, kun valmistauduin Re:fashionin avajaiskemuihin.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Elina
  September 3, 2014

  Täällä ollaan menty aika samoissa meiningeissä 😀 suurin osa ajasta kuluu omissa oloissa sisällä, kun yritän tehä jotain opinnäytetyön eteen.. Monen löysäilypäivän jälkeen kunnon laittautuminen ja juhliin meno tekisi terää. Hyvä, jos sulla on edes yksi tilaisuus nyt syyskuussa tiedossa, itse pitäis varmaan järkätä omat pirskeet, jotta pääsis laittautumaan!

  • casey
   September 6, 2014

   Mä niin muistan ton lopputyö-vaiheen omastakin elämästä 😀 sitä vaan hengaili kaiket päivät kotivaatteissa sohvalla / työpöydän ääressä kone edessä. Ja koko ajan tuli tietty naposteltua jotain 😀 Ei kovinkaa fresh olo ollut!

Previous
Light pink bomber jacket
Throwback