patatas bravas, pollo con ajo y pimiento, ajiaceite alioli, champinón con jamón serrano y bruschettas
Viime torstaina kokkailin illalliseksi tapaksia. Ohjeet on ihan päästä vedettyjä, mutta jos joku nyt kiinnostaa erityisesti niin kyselkää. Oli muuten namia!
Täällä on tänään ihan minun kunniaksi pyryttänyt enemmän lunta kuin koko talvena (miten jollain voikin ollan näin huono säkä). Aamulla uhkasin vaakatasossa tulevaa pyryä pikaisella kaupunkikierroksella, mutta ilta taitaa mennä neljän seinän sisällä. Nyt meikäläinen painuu synttärikylpyyn ja odottelemaan poikien kokkailuja. Äsken meni kakku uuniin, saas nähdä mitä tulee…
Huomenna köpis <3
xoxo Casey

nnn
February 12, 2012Mua kyllä kiinnostais jotkut vegetapakset!!:) Tuntuu, että sellasia ei koskaan ole. Teittekö yhtäkäään kasvisverisota?:)
Hyvältä nuo meinaa näyttää 🙂
Casey
February 12, 2012Varsinaisesti ei tehty mutta kyllähän niistä vähän muuttelemalla saa. Taino onhan nuo tikkuperunat ihan vegeä 😀 jos ei syö ollenkaan kanamunaa niin sitten aoili ei sovi sen kastikkeeksi. Kanat voi korvata tofulla mutta tehdä saman marinadin ja herkkusienistä poistaa serranon kinkut ympäriltä. Bruschettoista voi niin ikään jättää kinkun pois 🙂
erppe
February 13, 2012Nam nam… Mä haluisin kyllä noiden kaikkien reseptit 😉
Maria
February 13, 2012Olis ihanaa saada reseptit!!:j
Tytti
February 13, 2012Haluaisin todellakin tietää minkälaisii tapaksia olet tehnyt! Olen ihan hurahtanut tapaksiin eli mitäs kaikkee nois on?
Muumie
February 13, 2012Oooi hyvältä näyttää! Mitä noiden patonkien päällä on? 🙂