Thursday tapas

patatas bravas, pollo con ajo y pimiento, ajiaceite alioli, champinón con jamón serrano y bruschettas

Viime torstaina kokkailin illalliseksi tapaksia. Ohjeet on ihan päästä vedettyjä, mutta jos joku nyt kiinnostaa erityisesti niin kyselkää. Oli muuten namia!

Täällä on tänään ihan minun kunniaksi pyryttänyt enemmän lunta kuin koko talvena (miten jollain voikin ollan näin huono säkä). Aamulla uhkasin vaakatasossa tulevaa pyryä pikaisella kaupunkikierroksella, mutta ilta taitaa mennä neljän seinän sisällä. Nyt meikäläinen painuu synttärikylpyyn ja odottelemaan poikien kokkailuja. Äsken meni kakku uuniin, saas nähdä mitä tulee…

Huomenna köpis <3

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
  • nnn
    February 12, 2012

    Mua kyllä kiinnostais jotkut vegetapakset!!:) Tuntuu, että sellasia ei koskaan ole. Teittekö yhtäkäään kasvisverisota?:)

    Hyvältä nuo meinaa näyttää 🙂

    • Casey
      February 12, 2012

      Varsinaisesti ei tehty mutta kyllähän niistä vähän muuttelemalla saa. Taino onhan nuo tikkuperunat ihan vegeä 😀 jos ei syö ollenkaan kanamunaa niin sitten aoili ei sovi sen kastikkeeksi. Kanat voi korvata tofulla mutta tehdä saman marinadin ja herkkusienistä poistaa serranon kinkut ympäriltä. Bruschettoista voi niin ikään jättää kinkun pois 🙂

      • erppe
        February 13, 2012

        Nam nam… Mä haluisin kyllä noiden kaikkien reseptit 😉

  • Maria
    February 13, 2012

    Olis ihanaa saada reseptit!!:j

  • Tytti
    February 13, 2012

    Haluaisin todellakin tietää minkälaisii tapaksia olet tehnyt! Olen ihan hurahtanut tapaksiin eli mitäs kaikkee nois on?

  • Muumie
    February 13, 2012

    Oooi hyvältä näyttää! Mitä noiden patonkien päällä on? 🙂

Previous
Sydäntalvi
Thursday tapas