SI MODA OLYMPUS PENKolmella sanalla kuvailtuna tämä pieni valkoinen rakkauspakkaus on kompakti, kaunis ja korvaamaton. Kompakti kokonsa vuoksi, kaunis no se vaan on ja korvaamaton laatunsa ja ominaisuuksiensa vuoksi. Kaksi ensimmäistä kohtaa taitavat tulla ilmi näistä kuvista, joten höpötellään kolmannesta hieman.

SI MODA OLYMPUS PENTämä ihmeellinen vekotin sisältää monta hienoa ominaisuutta, joista en varmasti tiedä vielä puoliakaan. Kerrotaan nyt kuitenkin niistä, joihin olen jo tutustunut ja erityisesti niistä, joista olen pitänyt. Kosketusnäyttö, sen avulla voi tarkentaa ja laukaista kameran sekunnin murto-osassa. Näyttö reagoi sen verran vikkeleästi, että siinä ehtii vähän hitaampikin henkilö napata kuvan liikkuvasta kohteesta. Sormenpää avulla tapahtuva tarkennus helpottaa myös oikean tarkennuspisteen löytämistä.

SI MODA OLYMPUS PENObjektiivit, niillä pystyy tietysti pelaamaan vaikka kuinka. Rungon mukana tuleva peruskitti on ihan passeli, mutta jos haluaa saada kameran tehoista enemmän irti suosittelen panostamaan myös muihin objektiiveihin. Itse olen käyttänyt pääasiassa sitä 45mm 1:1.8, joka on muuten mahtava. Siitä kirjoitinkin jo aikaisemmin yhden postauksen. Objektiivien lisäksi kameraan on tarjolla lisäkkeitä, joiden avulla voi peruskitin suorituskykyä jatkaa ilman varsinaisia uusia objektiiveja. Ne kiinnitetään perus-zoomobjektiiviin kiinni. Makrolisäke tuo vaikuttavuutta lähikuviin, kalansilmälisäkkeellä saat aikaan kalansilmäperspektiivin ja laajakulmalisäke mahdollistaa laajemman kuvakulman. Kamerasta itsestään löytyy vaikka mitä taidesuodattimia, joten leikittely onnistuu myös ilman mitään lisätarvikkeita.SI MODA OLYMPUS PENJos joku perustelee minulle tämän olevan hyvä kamera tehokkaan kennon ja kuvaprosessorin ansiosta, minä kurtistan kulmiani. Kameroiden ominaisuuksia vertaillessa ainakin minulle tulee helposti olo, että kaikki ovat ihan tajuttoman hyviä, tai ainakin kuvauksissa väitetään niin. Erilaiset hienot sanat saavat aikaan hämmenystä. Jos joku kertoo minulle selvällä suomenkielellä minkälaisia kuvia sillä saa saatan jopa uskoa. Penillä otetut kuvat ovat minun eli amatöörin silmin katsottuna kirkkaita ja tarkkoja. Sen puolesta voin antaa suositukseni.

Tähän väliin pakko hehkuttaa kameran ulkonäköä, vaikka lupasin olla puhumatta siitä. Katsokaa nyt miten se sopii kivasti asukuviin ja sisustuksessakin se näyttää hyvältä.SI MODA OLYMPUS PENKääntyvä LCD-näyttö mahdollistaa kuvaamisen hyvin korkealta ja matalalta. Myös omaa nassukkaa on sen avulla helppo kuvata. Harmi ettei semmoiset irc-galleria tyyppiset kasvokuvat, joissa näkyy myös pitkälle ojentunut kamerakäsi, ole enää muodissa. Tämä 170 astetta kääntyvä näyttö olisi tehnyt sen aikaisesta elämästäni niin paljon helpompaa.

SI MODA OLYMPUS PEN

Helpommaksi se tekee myös nyt. Pikkuystäväni on niin kevyt, että jaksan kantaa sitä laukussani vaikka koko päivän. Reissuunkin aion sen ottaa, koska mokomalla saa vielä otettua full HD-tasoista videota!

Huom. teillä on vielä mahdollisuus (31.1.2013 asti) osallistua arvontaan Indiedaysin & Olympuksen kampanjasivulla. Arvonnasta voi siis voittaa kyseisen Olympus pen lite e-pl5 kameran, jonka arvo on 699,90 euroa.

ps. otsikko kuulostaa ihan terveysside-mainokselta, pahoittelen.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
DOUBLE STATEMENT
Tiny white love