Today’s details

SI MODA ASU DEC21 2013 SI MODA ASU DEC21 2013

laukku Indiska* // neule Gina Tricot* // kengät Saksasta // nahkatakki BikBok*

(*saatu blogin kautta)

Vuoden pimein päivä ja juuri siltä se tuntuikin. Pimeyden lisäksi saatiin ainakin täällä pääkaupunkiseudulla nauttia tuulesta ja vesisateesta. Tuntuu, että kehnon kelin myötä kaikki muutkin asiat alkavat maistua puulta.

Jotta tämä postaus jatkuisi yhtä melankoliseen sävyyn, niin kerrottakoon että tänään tuli vastaan myös raskausajan hormonihuippu. Kuuntelin ensimmäistä kertaa joululauluja ja suureksi hämmästyksekseni ne saivat minut lähinnä itkemään (?!). Eli tässä sitä nyt ollaan itkuherkkinä, masentuneina säästä ja sen näköisenä, että paidan napit menevät juuri ja juuri kiinni. Onneksi viimeinen kohta on pelkkää illuusiota, koska tuuli tuiversi kivasti kuvan ottohetkellä. Ja onneksi kaapissa on suklaata!

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • MouMou
  December 21, 2013

  Suklaaterapiaa harjoitetaan täälläkin. <3

  • casey
   December 21, 2013

   Se onkin paras lääke kaikkeen 🙂 !!

 • Viivi
  December 22, 2013

  Hei, si mama, olet upea! Mä aina vaan jaksan ihmetellä, että miten voit näyttää niin hyvältä viimeisillään raskaana. Oikeastaan tulin kiittämään siitä, että vinkkasit siitä royal-suklaakakusta, oli pakko testata ja oli ihan huippuhyvää! Hakkaa tuorejuustosta tehdyn vastaavanlaisen mennen tullen. Nyt kun pääsin vauhtiin niin toivottelen samalla ihanaa joulua ja erittäin paljon tsemppiä tulevaan synnytykseen! Se on sen arvosta<3

 • mai
  December 22, 2013

  Oon ihaillut sun asuja pitkin syksyä, tyylikkäitä ja ihania raskaudesta ‘huolimatta’ 🙂
  Tsemppiä loppuraskauteen ja tuohon “mikään ei mahdu päälle saati kiinni” ongelmaan! Minulla huomenna 2viikkoa yli la:n ja tiedän tuon tunteen! Toivon teillekin ihanaa,myöhäistä joulupakettia – meille se näyttäisi tätä vauhtia tulevan aattona 🙂

 • Ph
  December 22, 2013

  Oot kaunis ja ihana juuri tuollaisena, turvonneena ja itkuisena 🙂 ei se haittaa. Melankolia on suomen parhaimpia asioita, huopa päälle, tossut jalkaan ja sitä ihanaa suklaata nassuun. Lohtu on lähempänä kuin arvaatkaan. Jaksamisia ja lämpöä sinne teille. Jos ulkona on kylmä, niin sisälläs on ainakin suuri pikkuinen lämpö-hellyyttävä-patteri<3 Ihanaa joulua sinulle ja rakkaillesi.

 • Terhi
  December 22, 2013

  Upean näkönen olet ja ihanat kengät : )

Previous
ITALO & O’LEARYS
Today’s details