Toiseksi rumin vaate

SI MODA ASU APR27 2016 3Sijalla 1. Boyfriend-farkut.

Sijalla 2. “alustoppi” t-paidan päälle puettuna.

Jep. Tätä mieltä on mieheni ja veikkaampa, että myös monen muun mies. Boyfriend-farkut ovat pitäneet tätä arvostettua ykkössijaa niin kauan kuin ne saapuivat markkinoille ja ostin ensimmäisen parini. Ne eivät ole koskaan sytyttäneet parempaa puoliskoani minkäänlaisessa yhdistelmässä, vaan olen aina saanut kommenttia miten ne eivät vaan imartele naisen vartaloa 😀

SI MODA ASU APR27 2016 1Mieheni pitää 99% vaatevalinnoistani ja kehuu jopa niitä erikoisimpia. Kannan kuulemma nekin tyylillä, vaikka alkuun ne hieman epäilyttäisivätkin. Näitä kuvia ottaessa (ja jo asua pukiessa hotellilla) sain kuitenkin kuulla miten tämä erikoisempi vaateyhdistelmä ei kuulemma nappaa sitten ollenkaan. Ensinnäkin a. yöpaitaa muistuttava toppi ? b. se on puettu valkoisen t-paidan päälle ?? Tämä yhdistelmä kiilasi samantien toisiksi rumimmaksi vaatteeksi heti niiden iki-ihanien boyfriendien jälkeen.

SI MODA ASU APR27 2016 4Aionko sitten jatkossa pukea pitsitopin teepparin kanssa? No totta hitossa aion. En ole yläasteen jälkeen paljon välittänyt mitä mieltä muut vaatteistani ovat, joten puen päälleni juurikin sellaisia yhdistelmiä, jotka omasta mielestäni hyviltä tuntuvat. Tämä ysärihenkinen trendi on ollut jo jonkin aikaa nousussa ja ulkomaalaiset bloggaajat ovat pukeneet yöpaitoja pidemmän aikaa t-paitojen ja poolojen päälle.

Itse katselin menoa hetken aikaa sivusta ja nyt kun olen löytänyt omasta vaatekaapista toimivan version, niin totta kai aion käyttää sitä jatkossakin. Piti mieheni siitä tai ei. Onneksi hän kykeni kuitenkin kaikesta huolimatta ikuistamaan tämän rumiluksen nopeasti ennen illallista Tukholman kadulla. Sen ansiosta tekin pääsette ihastelemaan sitä ja kertomaan oman tuomionne 😀

SI MODA ASU APR27 2016 2

top GESTUZ / t-shirt GINA TRICOT / bomber jacket ZARA

pants GINA TRICOT / shoes TOPSHOP

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Liisa
  April 28, 2016

  Moikka, sinulla on mielestäni aivan ihana tyyli ja saan paljon inspiraatiota (btw ne arkiset kuvat ovat parhaita, muotikuvia näkee mainoksissa ja lehdissä ja vaikka missä, oikea elämä ja aitous se meitä puhuttelee;) monenlaisista asuistasi, vaikka en niitä itse pukisikaan päälle. Tämä on kuitenkin poikkeus ja yhdyn miehesi mielipiteeseen. Kuin kauneista kaunein satiinitimanttihelmisandaali muutenkin tyylikkäässä asussa, mutta sandaalien alla tennissukat. Siis what. Olen nähnyt tämän yhdistelmän nyt muutaman kerran kaupungilla , siis toppi+teeppari, ja toivonut, että asun kantaja ei huomaa rajua huvittuneisuuttani. Onkin mielestäni aivan mahtavaa, että vähät välität muiden mielipiteistä ja puet päällesi just mitä huvittaa. Niin sen pitääkin mennä.

  Boyfriend farkuista kyllä pidän, mutsifarkuista suurimmasta osasta en. Useimmissa takamus ja reidet ja kaikki muukin näyttää vähintään kolminkertaistuvan koossa.. En myöskään ole fani: puukengät ja sellaiset kolhot maiharityyppiset pikkukengät jotka olivat muotia hetki sitten ja ehkä vieläkin.

  Kivaa wappua! 🙂

  • Kaisa
   April 29, 2016

   Kiitos ihanan rehellisestä kommentista 🙂 Makuasioita nämä tosiaan ovat ja jokainen tekee kuten tykkää! Mullakin on muuten ehkä enemmän ongelmia ymmärtää mutsifarkkuja kuin boyfriend-farkkuja. Ainakaan omalle kropalle ne eivät sovi yhtään 🙂 Arkisia postauksia on lähiviikkoina tulossa varmasti enemmän (luonnoksista löytyy useampikin) ja mietin myös kuvaavani hieman rennompia asuja niiden siistimpien sekaan. Näitä arkijuttuja toivotaan aina kovasti, joten pyrin kyllä toteuttamaan niitä omalla tyylilläni!

 • Mikaela
  April 28, 2016

  Komppaan täysin edellistä kommentoijaa, niin ruusuissa kuin risuissakin 😀

  • Kaisa
   May 1, 2016

   Haha 😀 Ihana kun jaksat niin ahkerasti kommentoida <3

 • Sara
  April 28, 2016

  Mun mielestä juuri tuollainen pitsiyöpaidan ja valkoisen paidan yhdistelmä näyttää todella hyvältä. Pääasia on, että itse tykkää eikä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa omiin asuvalintoihin! :))

  • Kaisa
   May 1, 2016

   Niin mustakin 😀 Mutta joo näinhän se on, ei pidä antaa muiden vaikuttaa vaatteisiin tai muihinkaan mielipideasioihin 🙂

 • Mira
  April 29, 2016

  Mun mielestä toppi+teeppari toimii ihan älyttömän hyvin! 90 viboja… 🙂 mutta nuo kengät! Jos olisi korko niin toinen juttu, mutta nuo matalat piikkikärkiset balleriinat.. ei ei ei! 😀 pahoittelut! Ne vaan näyttävät ihan kanooteilta… Mielestäni asuun olisi sopinut kunnon mustat korkkarit tai sitten vaikka converset. Mutta makukysymys, muuten asu on ihan mahtava mutta ne kengät… :p

  • Kaisa
   May 1, 2016

   Mulla itse asiassa oli tässä ekana jalassa converset, mutta vaihdoin ne. Koin, että tennareiden kanssa tämä ysäritrendi meni omalla kohdallani vähän liian pitkälle 😀 Mutta joo, perus avokkaat oisivat varmasti toimineet, mutta mun matkalaukku oli vähän rajallinen reissussa ja päätin jättää kaikki korkkarit kotiin 🙂

Previous
Suloinen satiini