SI MODA DETAILS APR11 2013SI MODA DETAILS APR11 2013 2

Juuri nyt käynnissä varasuunnitelmien varasuunnitelman luominen. Ajatukseni ommella täksi illaksi jotain kivaa oli hieno ja toteutui mallin puolesta juuri niin kuin halusin, mutta kangas valinnassa mentiin metsään ja pahasti. Tehty luomus saa kelvata hienosta ja huolella tehdystä prototyypistä, mutta sille asteelle se sitte  jääkin. Noh nyt minulla on kivat kaavat valmiina odottamassa uutta ja parempaa kangasta.

Jotain täytyy kuitenkin kiskoa niskaan ja sehän tietysti aiheuttaa päänvaivaa, koska olin ollut niin luottavainen omiin ompeluihini. Myöskin pukukoodi mietitytti ja mietityttää edelleen. Rennompaa siistiä vaatetta vai sitten ihan juhla-asua? Noh valitaan kultainen keskitie, eli jotain siltä väliltä. Kaappia tonkiessa löysin erään “mekon” (lainausmerkit siksi, että pituus ei ihan riitä täyttämään mekko-sanan kriteerejä), jonka olen tehnyt koulussa muutamia vuosia sitten. En ole itse asiassa sitä koskaan varsinaisesti käyttänyt, ehkä juuri sen vaikean pituuden takia. Nyt ajattelin kokeilla sitä (teko)nahkapöksyjen kanssa. Malli ja värikin tuntuu ajankohtaiselta, koska tänä keväänä on taas näkyvissä röyhelöitä ja nudea.

Suurin syy valintaan oli ehkä tämä uusi tukka. Nämä kaksi jotenkin huusivat toisiaan puoleensa. Asu on ehkä tyttömäisempi mitä minulla on viime aikoina nähty, mutta tämän tukan kanssa tosi maskuliiniset vaatteet ovat hieman haastavia. Kynsiin ajattelin sipaista puuterin väristä lakkaa ja jalkoihin sirot korot. Minulla olisi myös vaaleat korkkarit, mutta äskeiset taivaalta leijailleet lumihiutaleet pistivät miettimään, josko sittenkin kääntyisin nilkkureiden suuntaan. Niillä saisi kyllä asuun hieman rosoisuutta ja jos vielä keksisin jonkun kivan ronskimman laukun.

Nyt menen tekemään viimeisiä päätöksiä ja laittamaan itseni valmiiksi. Huomenna näätte mitä tuleman piti!

ps. voisin ainakin pyyhkäistä nuo pölyt noiden kenkien päältä 😀

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
You only need the light when it’s burning low
Tonight