Tontilla tapahtuu – viikko 52

Vuoden viimeinen päivitys myös Taloblogin puolelle. Joulukuun alussa ei tontilla kauheasti näkyviä asioita tapahtunut, mutta itse asiassa juuri ennen joulua ja välipäivinä on tapahtunut sen verran paljon, että päätin päivittää vielä tuoreimmat kuulumiset tontilta ennen vuoden vaihtumista.

Viime viikolla taloon tehtiin väliaikaiset portaat ja samalla laitettiin ensimmäinen vanerikerros yläkertaan. Nyt meiltä löytyy ihan konkreettisesti yläkerta, jossa pystyy kävelemään. Täyskorkeatila naulattiin myös väliaikaisesti kiinni, jotta sen yläpuolella oleva katto ja ylimmät ikkunat saadaan viimeisteltyä. Sen vuoksi yläkerta näyttää tällä hetkellä hieman oudolta ja jotenkin ahtaalta. Näistä kuvista ei ikinä uskoisi, että yläkertaan on tulossa aulan lisäksi 4 huonetta sekä kylpyhuone. Ja kaikki vielä ihan kunnon kokoisia. Ehkä tulevat väliseinät auttavat taas ymmärtämään tilan kokoa paremmin.

Yläkerran lattian lisäksi sisäkatto on edistynyt ja onkin nyt villoja vaille valmis. Alkuvuodesta puhalletaan villat ja sitten saadaan lämmöt päälle. Sähköt meiltä itse asiassa jo löytyy. Muita lähiviikkoina edessä häämöttäviä töitä ovat mm. yläkerran lattialämmitys, väliseinien rakennus ja kylpyhuoneiden väliseinien muuraus. Tällä hetkellä näyttää siltä, että pintoja päästään tekemään keväällä, joka on aikataulun puolesta erittäin jees. Osa pintamateriaaleista pitää nimittäin tilata ja tunnetusti toimitusajat voivat olla näissä melko pitkiäkin.

Talon osalta ensi vuoden tavoitteena on ihan vaan yksinkertaisesti päästä vihdoin muuttamaan, mutta siinä on kyllä unelmia ja tavoitteita ihan tarpeeksi meidän perheelle 🙂

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vuoden tykätyimmät 2017