Topshop X Zalando

SI MODA ZALANDO TOPSHOP 9

Tässä muutamia kuvia viime viikolla järjestetystä Topshop X Zalando -tilaisuudesta Klaus K:n lasitetulla kattoterassilla. Tilaisuutta varjosti synkkääkin synkempi sää ja puolet vieraista (minä mukaanlukien) harmittelivat sateen runtelemia hiuksia ja vaatteita. Se ei kuitenkaan menoa haitannut millään tavalla nimittäin maittavat tarjoilut, 70-lukua henkinyt hippitytön unelmamallisto sekä ihastuttava Sanni laittoivat varmasti hymyn kaikkien huulille. Topshopin tuotteita saa nykyään siis tilattua myös Zalandolta!

Kesämallistosta omia suosikkejani olivat erilaiset farkkuvaatteet sekä tuo vaaleanruskea mokkahame. Esillä oli myös jo jonkin verran jossain kaukaisuudessa odottavan syksyn mallistoa ja jos en nyt ihan väärässä ole, niin tuo ihastuttava raidallinen mekko on siitä peräisin. Bongasin sen heti rekkien välistä ja ihastuin! Ihan täydellinen malli, joka ei tosin pääse yhtään oikeuksiinsa henkarissa roikkuen. Huomaan muuten ihastuvani aina niihin vaatekappaleisiin, jotka jollain tapaa muistuttavat sen hetkistä asuani. Liekkö silloin päällimmäisenä mielessä kyseiset värit, kuosit ja mallit. Joka tapauksessa päällä ollut raitaneule johdatteli minut mitä luultavimmin raitamekon luo.

SI MODA ZALANDO TOPSHOP 3SI MODA ZALANDO TOPSHOP 00SI MODA ZALANDO TOPSHOP 2SI MODA ZALANDO TOPSHOP 0SI MODA ZALANDO TOPSHOP 4

En tiedä olette kiinnittäneet mitään erityistä huomiota esimerkiksi tämän postauksen kuviin, mutta ne on nimenomaan napattu sillä vapun yli lainassa olleella linssillä. Objektiivikokeilut siis jatkuvat ja tällä kertaa kokeiluun pääsi Canonin 24-70mm 2.8 L II. Olin kuullut paljon hyvää tästä melko arvokkaastakin linssistä ja erityisesti sen monipuolisuudesta. Päätin sitten vapun ajan yrittää kuvata sillä kaikkea mahdollista. Maisemia, rakennuksia, ruokia, potretteja, asukuvia sekä kuvia eri tilaisuuksista. Tuli jopa hieman yliannostus kuvista, mutta lopputulema oli juuri se mitä olin kaikilta saanut kuulla.

Linssi on melko ylivertainen monipuolisuudessaan. Sen kanssa pystyy kuvaamaan melko laajaa kuvaa, mutta myös zoomaamaan hyvinkin etäälle. Valovoimaa riittää (2.8) ottaen huomioon, että kyseessä on zoomilinssi. Tykkään myös taustan pehmeydestä erityisesti täydellä aukolla. Lapsia kuvatessa ei tarvitse juosta edes takaisin toisin kuin kiinteän linssin kanssa, kun pikkuiset tuppaavat liikkumaan niin nopeasti. Myös suuremmassa väkijoukossa zoomaaminen kohteeseen kävi helposti (ks. kuva Sannista). Asukuviinkin linssi sopi mielestäni oikein hyvin (mielummin toki kuvaan kiinteällä 50mm tai 85mm) ja niitä onkin luvassa seuraavaksi.

SI MODA ZALANDO TOPSHOP 7SI MODA ZALANDO TOPSHOP 6SI MODA ZALANDO TOPSHOP 1

Jos minun täytyisi pelata vain yhdellä linssillä, niin luultavasti päätyisin tähän. Tarkoitus on kuitenkin pidemmällä aikavälillä löytää hyvä kokoonpano, jolla kuvata, mutta se ei poissulje sitä mahdollisuutta, että tämän jossain vaiheessa hankkisin. Tämä linssi on nimittäin ihan ykkönen esim. reissuille, kun muita objektiiveja ei jaksa kantaa mukana. Tällä pystyy myös lyömään monta kärpästä yhdellä iskulla esimerkiksi juhlissa, jossa kuvataan mahdollisesti kaikkea potreteista fiiliskuviin. Ei tarvitse olla koko ajan vaihtamassa linssiä.

Ainoa mitä tämän kohdalla mietin, onko linssi tarpeeksi laaja? Jos ajattellaan, että tämän laajempaa linssiä ei omistaisi? Vastaus tällä hetkellä kyllä ja ei. Tämän linssin laajuus riittää kyllä lähes 98% ajasta, mutta niiden 2% aikana saatat kaivata jotain laajempaa. Ehkä 20mm olisi se vastaus tähän ja olen miettinyt, että mahdollisesti kiinteä laajis tämän kaverina voisi toimia. Aika harvoin nimittäin kaipaan mitään alle 24mm, koska suhteet alkavat siinä kohtaa niin ihmissä kuin rakennuksissakin vääristyä. Omaan silmääni ne hassut kapeajalkaiset asukuvat ei vaan toimi. Toki joissaki kuvissa (oikea) laajis on taas ihan omiaan ja siihen tuo 24mm on auttamatta liian kapea.

Tällaisia mietteitä kamera-asioista tällä kertaa. Omistaako joku teistä ks. linssin? Tai onko harkinnut sen hankkimista?

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Idu
  May 6, 2015

  Aivan IHANIA kuvia!! Näyttää kyllä erittäin hyvätasoisilta. Ja hei tuo sun nahkatakki, mistä se on?!

  • Kaisa
   May 7, 2015

   Kiitos <3 huippulinssi kyllä. Nahkatakki on Ashley&MK Olsenien mallistosta BikBokille. Oon käyttänyt alle 5 kertaa ja miettinyt myymistä. Todella kaunis ja laadukas nahkatakki, mutta ei ole ehkä sittenkään ihan omaa tyyliäni. Laitan varmastikin blogikirppikselle tai jos kiinnostuit, niin huikkaa meilillä. Takki on kokoa S.

 • Jaeida
  May 6, 2015

  Moikka! Onpa raikkaan näköinen neule sulla 🙂 mistähän se on?

  • Kaisa
   May 7, 2015

   Moikka! Tää on Gina Tricotin. Asupostausta tän kera tulossa pian. On myös mun lemppari ollut viime aikoina. Tosi kiva malli + ihana puuvilla matsku 🙂

 • Jenni
  May 7, 2015

  Sun hiukset näyttää aivan ihanilta!<3 Tupeeraatko hiuksia tuosta jakauksen molemmin puolin tai käytätkö jotain tiettyjä tuotteita, että saat ne noin kauniisti koholle? Itselläni menee hiukset aina ihan litteäksi tuosta jakauksen vierestä.

  • Kaisa
   May 7, 2015

   😮 hämmennyn aina näistä tukkakommenteista, koska en vaa koskaan koe omistavani “kivaa tukkaa” 😀 Mutta kiitos <3 En tupeeraa tukkaa useimmiten, mutta käytän Biozellin kuivashampoota. Mulla on myös todella karhea ja kuohkea tukka, joka jää milteimpä sille sijoille, mihin sen haluaa. Toisaalta kiva juttu, toisaalta aaaivan pepusta 😀

Previous
New beauty favorites