Toukokuisia puhelinkuvia

Käytiin eilen Helsingissä nauttimassa kesäisestä kelistä koko perheen voimin ja syötiin ensimmäiset irtojäätelöt. / Löylyn terassilla oli niin lämmin, että mini olisi halunnut jäädä sinne “ottamaan aurinkoa”.

Kuunvaihteessa kävin pyörimässä pressipäivillä lemppari “yöpuvussani” eli tuossa kukkaprintillisessä setissä. / Suosikkijuttujani olivat nämä koirapaidat, jotka voisin ostaa mun koirahullulle siskolle samantien!

Tältä näyttää meidän aamut yleensä: nukutaan minin kanssa nenät vastakkain (hän on yöllä hiipinyt viereeni) ja herättyämme valmistetaan aamiasta. Ihanaa, että kohta saa taas tuoreita suomalaisia mansikoita!

Vappu meni meillä rauhallisissa merkeissä. Mini halusi pukeutua tarhan naamiaisiin intiaaniksi, kun äitini kaivoi varastosta esiin siskoni 25 vuotta vanhan asun. Tällä äitini ompelemalla asulla toinen siskoni on parikymmentä vuotta sitten juhlinut vappua tismalleen samassa päiväkodissa, josta löytyy myös yksi sama hoitajakin 😀 legendaarista! / Meinasin kirjoittaa tähän, että näin meillä herkuteltiin vappuna, mutta nyt tajusin, että nämä ruoathan ovat peräisin joltain toiselta päivältä, haha. Mutta hyvää kuitenkin oli ja varmasti grillataan näitä vielä tänä kesänä uudestaan!

Kauniita päiviä on piisannut, joten ollaan käyty minin kanssa retkillä ja yritetty pyöräillä mahdollisimman paljon. Ihan liikuttavaa miten paljon hän nauttii näinkin yksinkertaisista jutuista <3 / Viime päivien auringonlaskut tontilla ovat olleet aivan maagisia. Omaa laituria meillä ei vielä ole, mutta onneksi naapurin puolelta ollaan päästy ihastelemaan tuota kuvankaunista maisemaa.

Tässä kuussa olen matkustanut Onnibussilla harvinaisen vähän, mutta yksi selfien näköjään löytyi puhelimen kätköistä. Olen varma, että joku kerta bussissa selfietä ottaessa taustalle eksyy vielä joku takapenkiltä… / Iltalenkit eivät ole kyllä maistuneet pitkään aikaan näin hyviltä. <3

Tämä 2018 alkuvuosi on ollut kiireisin ikinä ja siitä syystä meidän vanhempien kahdenkeskinen aika on ollut vähän kortilla. Viime viikonloppuna päästiin kuitenkin piiiitkästä aikaa syömään kahdestaan ja jatkamaan siitä iltaa ystävien juhliin. Ravintolaksi valikoitui tällä kertaa juhlapaikan lähellä ollut Kampai3, jossa olen aiemmin syönyt vain lounasta. Teriyaki lohi oli aina yhtä hyvä valinta, mutta pisimmän korren veti konstailematon jälkiruoka, jossa maistui raikas mango ja ikisuosikkini kookos.

P.S. TALOBLOGI PÄIVITETTY.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Maalivalinnat