Toukokuu tuo tullessaan x 5

…erilaisia juhlia. En edes muista milloin olisin viimeksi ollut juhlissa, jos ei nyt blogikekkereitä lasketa. Toukokuussa on kuitenkin tiedossa niin valmistujaisia, äitienpäivää kuin pyöreitä synttäreitäkin, jee!

…kirppispöytää ja tavaroiden läpikäymistä. Vaikka muuttoon on vielä pari kuukautta ajattelin jo alkaa käymään rauhalliseen tahtiin läpi tavaroita. Ystäväni kanssa päätimme myös ottaa tässä toukokuussa yhteisen kirppispöydän. Ilmoittelen vielä siitä vielä erikseen ja voi olla, että muutamat tuotteet tulevat myyntiin tänne blogiin, Zadaahan tai esimerkiksi IG-Storyn puolelle.

…kivoja työjuttuja. Kuvaustyö on niin paljon mielekkäämpää, kun ulkona riittää valoa ja lämpöä. Suunnitteilla on myös laajentaa omaa osaamistaan stillikuvien ulkopuolelle. Uuden oppiminen on aina ihan parasta ja antaa uutta motivaatiota työskentelyyn 🙂

…pienen reissun? Tähän perään täytyy laittaa kysymysmerkki, koska todellisuudessa mistään reissusta ei ole vielä varmuutta. Minun tekisi kuitenkin mieli lähteä käymään esimerkiksi Tukholmassa tai Tallinnassa. Laivamatkailu voisi olla pitkästä aikaa jees tai sitten voisi reissata ihan vaan kotimaassa. Kohteella ei ole nyt niin väliä, mutta pieni kevätreissu tekisi enemmän kuin hyvää.

…paljon talohommia. Näistä voitte lukea lisää taloblogin puolelta, sieltä löytyy nyt UUSI POSTAUS!

 

Superdry army jacket

photos: Metti Forssell, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Helen
  May 7, 2018

  Onpa hyvännäköinen Superdryn takki! Tuotahan voisi harkita itsekin 🙂

  • Kaisa
   May 7, 2018

   Mä tykkään myös! Ja yllättävän monikäyttöinen, kun menee niin trikoiden kuin farkkujen ja miksei rennompien mekkojenkin kanssa 🙂

Previous
Taloprojektin tilanne vk 18