Toukokuun ensimmäinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA 

paita & housut Zara // takki Lindex* // kengät Converse // laukku Tiger of Sweden

(*saatu blogin kautta)

Ensimmäistä asua toukokuulta. Se oli kaikin puolin hyvin rento kampausta myöten. Olen pyrkinyt välttämään hiusten käsittelyä ja erityisesti suoristamista, joten tänäänkin ne saivat olla ihan vaan löyhällä nutturalla. Jalkaan vedin hetken mielijohteesta ainoat värikkäät housuni. Jostain syystä tuli palava halu laittaa punaiset housut! Olen aina mieltänyt nämä samettiset housut hyvin talvisiksi, mutta hyvin ne toimivat tässä keväisemmässäkin asussa.

Meillä on hieman erilainen viikonloppu täällä meneillään, sillä mieheni lähti työmatkalle ja siskot tulivat luokseni hoitoavuksi. Eka päivä on sujunut näin neljän tytön kesken oikein mallikkaasti. Tällä hetkellä syödään vapun rääppiäismunkkeja ja löhöillään. Taidetaan mennä ajoissa nukkumaan, koska eräs meistä tykkää myös herätä suhteellisen aikaisin…

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • MY
  May 3, 2014

  Mikä herkullinen asu! Väriyhdistelmästä tulee ihan mieleen red velvet cake.

  • casey
   May 7, 2014

   Heh se kävi mullakin mielessä! Kiitos 🙂

 • vierailija
  May 4, 2014

  Moikka!

  Tosi nätti asuyhdistelmä!

  Muistelin, että sinulla oli hiuskriisiä aikaisemmin ja nyt kun katselen kuviasi, näyttävät hiuksesi ja, myös sinä, aivan upealta! Itselläni jonkinsortin hiustenlähtökriisi menossa ja ajattelin kysäistä sinulta vinkkejä esim. söitkö jotain vitamiineja, lääkkeitä tai käytitkö jotain tiettyä shampoota hiustenlähtöön?

  • casey
   May 7, 2014

   Moikka ja kiitos!

   Pahoittelut, että vastaaminen kesti. Mulla hiustenlähtö oli juu vuosi sitten aika katastrofaalista ja leikkasinkin loppujen lopuksi pitkän tukkani ihan lyhyeksi polkaksi. Nyt hiuksia lähtee taas, kiitos synnytyksen jälkeisen hormonihässäkän. Mutta joo tosiaan, olen syönyt vitamiineja vuoden päivät ja voin kyllä ehdottomasti suositella muutamia ihan perusvitamiineja ja sitten hiukan erikoisempia lisäravinteita. Magnesiumia, d- ja b-vitamiinia sekä sinkkiä syön päivittäin. Lisäksi tulee napsittua rautatabletteja (mulla ei oikein meinaa ruoasta imeytyä) sekä omega kolmosta. Näiden lisäksi syön kuuriluontoisesti Biotiinia (hair&nails) ja MSN jauhetta (Puhdistamo). Shampoona & hoitoaineena olen käyttänyt välillä System4 Bio botanicalia, mutta se kuivattaa pitkässä käytössä omaa päänahkaani. Olenkin suosinut hyvin hellävaraisia shampoita ja tällä hetkellä käytössä on Suomalainen mustikkashampoo (sopii kun on kuivat hiukset) ja sitten XZ tuuheuttava vaniljahoitoaine. Näistä olen ainakin tykännyt. Kokeiltu on myös apteekin kofeiinishampoo, mutta siitä en kokenut olevan apua vaikka shampoona se ihan ok olikin 🙂 Kannattaa välttää hiusten ylimääräistä käsittelyä. Itse en ole föönannut hiuksia kohta vuoteen (!) ja suoristusrautaa käytän vain n. kerran 2viikossa. Stressi on pahin juttu hiuksille, joten vaikka se kuulostaa mahdottomalta (kokemusta on) niin yritä olla stressamaatta hiuksista. Tsemppiä ja iso halaus sinne <3

   • vierailija
    May 8, 2014

    Kiitos tosi paljon kattavasta vastauksesta!

    Nää tällaiset jutut on aina vähän stressavia ja netistäkin löytyy niin paljon erilaista tietoa, että ei enää tiedä mihin uskoa. Sen takia on aina mahtavaa, jos pystyy kysymään apua ihmiseltä, joka on kokenut saman.

    Kiitos vielä tuhannesti ja kivaa kevään jatkoa!

Previous
Sí Moda – Aakkoset
Toukokuun ensimmäinen