Tumma polkka vai vaaleampi pitkä?

Olen aina kuvitellut, että hiuksissani on ollut iät ja ajat sama väri. Malli vaihtui pari vuotta sitten pakonsanelema, mutta sekin alkaa olla taas sama tylsä pitkä, minkä aikoinaan ylä-asteella kasvatin. Arkistoja selaillessani huomasin kuitenkin selkeän eron nykyisessä tukassani verrattuna esimerkiksi vuoden 2015 keväällä otettuihin kuviin.

Nykyinen tukkani on huomattavasti vaaleampi (ja pidempi), kun taas tuolloin fiilistelin yli kasvanutta polkkaa (juuri sopivasti Lobin kulta-ajan starttaillessa) ja väri oli astetta ellei paria tummempi. Oleellinen ero on värin tasaisuudessa. Tällä hetkellä hiukset on selkeästi liukuvärjätty/balayage värjätty tummasta tyvestä vaaleisiin latvoihin, kun taas pari vuotta sitten tukka oli kokopituudelta samanvärinen.

Kevät 2015

Kesä 2016 – Talvi 2017

Molemmat tukkatyylit ovat edelleen mieleeni ja ajattelin, että olisikin ihan hauskaa kysyä teiltä, kumpi sopii mielestänne minulle paremmin? Pitkä vai Long bob? Tasainen tumma vai vaaleaksi liukuvärjätty?

Seuraavalla kampaajakäynnillä pitää ehdottomasti leikata latvoja, se kuinka paljon on vielä arvoitus, kuten on myös hiusten väri. Jollain tapaa tekisi mieli säilyttää vaalea, toisaalta taas skarppi tummatukka tuntuisi nyt hyvältä idealta. Mitään superlyhyttä polkkaa en tällä hetkellä halua leikata, vaikka nämä vanhat kuvat saavatkin hymyni huulille. Kieltämättä lyhyt(kin) tukka sopii minulle, mutta hiuslaatuni vuoksi sen hoitaminen ja laittaminen vaatii huomattavasti enemmän, mitä minulla riittää innostusta ja paukkuja.

XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • sanniiiis
  April 10, 2017

  Ehdottomasti toi lob, se on sulle ihan täydellinen mitta!!! Ja meinasin sanoa että ehdottomasti myös toi suklaanruskea, mutta sitten katsoin vaaleampia ja nekin näytti makeilta tossa lob-pituudessa. Ehkä toi ruskea on kuitenkin musta ihan pikkuisen kivempi, vaikka vaaleassa on enemmän semmosta ihanaa kesäloma-fiilistä.

 • Jonna
  April 10, 2017

  Vaalea liukuvärjätty (vois olla kesäksi reilusti vaaleampikin kuin tuossa alaoikealla) ja lobina 🙂 uutta freesiä lookia ja sulle sopii toi lobi paremmin!

 • Linnea
  April 10, 2017

  Pitkä polkka, mutta vaaleammalla sävyllä! 🙂 Tuo tummakin näyttää hyvälle, mutta näin kesää odotellen oon vaaleamman värin kannalla.

 • n
  April 10, 2017

  Ehdottomasti vaaleampi ja pidempi. Niin ihan luonnollinen ja raikas! Tumma on mielestäni hieman tunkkainen.

 • Mirva
  April 10, 2017

  Tumma polkka 🙂 se on ihanan raikas!

 • Mikaela
  April 11, 2017

  Vitsit, molemmat näyttää kyllä kivoilta! Ehkä kallistuisin nyt kesäksi kuitenkin tohon vaaleampaan, mutta kuten aikaisemmat kommentoijat ovat ehdottaneet, lobilla! Tummaa voisi laittaa sit syksyksi. 🙂

 • Tami
  April 11, 2017

  Polkka ehdottomasti! Se on niin freesi ja kävis sun kasvoihin. Ennen jumaloin pitkiä hiuksia mutta nykyään ne tuntuu jotenki tunkkasilta, lyhyt tukka piristää ulkonäköä niin paljon 🙂

 • Sofia
  April 11, 2017

  Hej, vilket härligt inlägg med fina stilar! Ha en underbar Tisdag, hälsningar från Schweiz //Sofia (…http://sofiacm.com, min blogg för wellness och inredning)

 • Jeni
  April 11, 2017

  Tumma lyhyempi polkka sitten syksyllä, kesäksi vaaleaa (ehkä jopa vielä vaaleampaa??) mutta ehdottomasti lobilla! Polkka on niin skarppi ja siinä mallissa vaaleampikin tukka näyttää hyväkuntoiselta ja nykyaikaiselta.
  In my opinion:)

Previous
Klassikoita