Tumma puutarha – kukkamekon uusi ilme

Ensimmäinen ajatukseni sanasta kukkamekko on heleän sävyinen kesämekko. Siinä ei ole mitään synkkää, päinvastoin se on iloinen, pirteä ja leikkisä. Vaalea tai värikäs pohja saa sen aikaan, mutta kun kukkamekon pohjaväriksi vaihdetaan musta muuttuu ilme täysin. Dramaattinen musta puutarha on printtinä voimakas ja hyvin erilainen kukkakuosi kuin se, jota ensimmäisenä kuvailin.

Tämä kukkamekkojen mustalammas tuntuu tällä hetkellä paljon mielenkiintoisemmalta kuin se perinteinen. Asusteilla siihen voi halutessaan saada aikaan lisää dramatiikkaa tai puolestaan pehmentää. Tässä alkuviikon postauksessa näittekin jo yhdet asukuvat vastaavan mekon kera. Kiitos olkihatun ja kuvausympäristön tunnelma oli yhä kesäinen.

Kukkamekot mielletäänkin yleensä nimenomaan pelkiksi kesävaatteiksi, mutta tässä mustapohjaisessa kukkamekossa on se hyvä puoli, että sen voi huoletta pukea syksymmälläkin päälle nilkkureiden kera ilman että asusta tulee liian kesäinen. Itse näen tämän myös erittäin potentiaalisena vaatevaihtoehtona loppukesän festareille.

dresses from top:

BIKBOK / WAREHOUSE (on sale!)

MINT&BERRY (on sale!) / TOPSHOP (on sale!)

SPRINGFIELD

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Viikon 7 erikoisinta