Tummaa tukkaa ja valkoista pellavaa

SI MODA ASU AUG24 2016 4 SI MODA ASU AUG24 2016 5En muuten täällä blogin puolella ole tainnut edes mainita, että kävi tuossa pari viikkoa sitten kampaajalla fiksaamassa hiukset syyskuntoon. Aurinko oli haalistanut hiuksia ennätys paljon ja latvat lähenivät jo väriasteikolla numeroa 9 eli käytännössä katsoen blondia. Vaikka kuinka olen tykännyt vaaleammasta sävystä, niin nyt kaipasin tuttua ja turvallista keskiruskeaa.

En halunnut ihan niin tummaa, mitä minulla on joskus ollut, mutta kuitenkin syvemmän värin. Vaikka osasin odottaa selkeää muutosta, niin silti värin paljastuminen oli pienoinen järkytys. Ensimmäiset pari päivää se tuntui aivan liian tummalta ja myös liian “värjätyltä”, joten pesin sitä aamuin illoin. Nyt parin viikon jälkeen väri tuntuu huomattavasti paremmalta ja kotoisemmalta. Vaikka tyvi yhä tumma on, ei se tunnu kuitenkaan liian dramaattiselta. Eteen jätetyt “aurinkoraidat” tekevät hiuksista myös paljon vaaleamman oloiset ja vivahteikkaammat.

SI MODA ASU AUG24 2016 1SI MODA ASU AUG24 2016 7SI MODA ASU AUG24 2016 2

Nämä kuvat on itse asiassa otettu heti kampaajan jälkeen ja vaikka silloin olo oli kuin siinä vanhassa värikypärämainoksessa, niin eihän tuo nyt pahalta näytä. Kesti varmasti vaan hetki tottua takaisin tummempaan tukkaan, kun olin ensimmäistä kertaa moniin vuosiin onnistunut auringon avulla vaalentamaan kutrit tosi vaaleiksi. Uhosin Snapchatin puolella, että tämä olisi viimeinen kerta, kun tummaksi vedän, mutta saas nähdä 😀

Jos jotain positiivista tästä isommasta muutoksesta hakee, niin kerrankin mies huomasi, että olin käynyt kampaajalla. Tummemman tukan myötä olen myös suosinut enemmän vaaleita vaatteita, kun vaaleahkoa tukkaa vasten musta näytti mielestäni paremmalta. Kivaa vaihtelua tämäkin. Tätä valkoista pellavapaitaa katselin jo joskus normaalihintaisena, mutta ostin vasta nyt ihan alennusmyyntien loppupuolella. Kiva, sopivan väljä, mutta istuva malli, eikä todellakaan hinnalla pilattu. Intoilin pellavapaidoista jo aikaisemmin tässä postauksessa ja näköjään tämä pellavan hehkutus jatkuu edelleen. Jos nyt lähtisin listaamaan vaatekaapin tärkeitä peruselementtejä, niin listalle päätyisi ihan takuuvarmasti valkoinen, pellavainen kauluspaita.

SI MODA ASU AUG24 2016 3SI MODA ASU AUG24 2016 6skirt MANGO (similar here) / linen blouse BIKBOK (similar here) / necklace LINDEX*

sunnies LE SPECS (here) / shoes ZARA (similar here and here)

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Mom jeans