Tuttuja trendejä

SI MODA SS16 TRENDS 1

Selaillessani Costumen artikkelia kevään 2016 trendeistä tajusin omistavani jo valmiiksi jokaiseen trendiin sopivan tuotteen. Tämän voisi käsittää niin, että omistan aivan liian paljon vaatteita, mutta todellisuudessa tilanne on se, että tulevassa sesongissa kaikki lempparijuttuni vaan sattuvat olemaan erityisen in. Taitaa siis olla allekirjoittaneen kevät näin trendimielessä?

Artikkelista innostuneena kävin selailemaan vanhoja arkistojani ja satuin löytämään näistä mainitsemistani tuotteista todistusaineistoa. Jossain matkan varrella ne ovat siis kaikki päätyneet myös blogiin asukuvien muodossa. Ja miksi eivät olisi, jos kerran kuuluvat suosikkeihini?

Ensi keväänä/kesänä fiilistellään taas…

läpikuultavia pitsimekkoja. Ei haittaa vaikka alusvaatteet paistavat läpi. Oman pitkän valkoisen versioni löysin aikoinaan kirppikseltä 50 sentillä (!!!). Tänä kesänä tulen kyllä asustamaan sen hieman eri tavoin kuin kesällä 2012.

yöppäriasuja. Suoraan sängystä liikkeelle, mikäs sen parempi trendi? Tässä kannattaa kuitenkin muistaa jonkinlainen säädyllisyys. Esimerkiksi pitsisen yömekon yhdistäminen pidempään rouheaan neuletakkiin on hyvä, tasapainottava vaihtoehto. Oma vastaava asuni löytyi arkistoista toissa syksyltä. Kevään tullen vaihtaisin kyllä villahuivin silkkiseen kaunokaiseen ja jättäisin pipon pois.

paljaita olkapäitä. Ah tässä yksi kaikkien aikojen lemppari leikkauksistani vaatteissa. Viimeksi eilen kuolasin erästä paitaa, jossa olat jäivät paljaaksi. Niin ihanan naisellinen ja sensuelli vaate. Kaapistani löytyy tällä hetkellä mm. tähän trendiin sopiva puuterinvärinen paita sekä kesäinen kukkamekko. Klassinen musta tai valkoinen paita olisi kyllä vielä tervetullut kaappiini.

silkkisiä bombertakkeja. Takkimalli on ollut pinnalla jo pidemmän aikaa, mutta tulevana keväänä fiilistellään erityisesti kiiltäväpintaisista materiaaleista kuten silkistä ja satiinista valmistettuja bombertakkeja. Tämä vihreä kaunokainen on peräisin vuoden 2010 Espanjan reissulta eli mahtavat 6 vuotta on takki palvellut minua ollen edelleen kuin uusi.

pastellisävyjä. Yllätys yllätys, kun kevättä kohti mennään. Vaikka suosin pääasiassa melko neutraaleja sävyjä pukeutumisessa ovat pastellisävyt olleet mieleeni jo monien vuosien ajan erityisesti takeissa ja jakuissa (jostain kumman syystä). Niillä saa asuun helposti raikkautta, oli sävy sitten vaalea minttu, baby blue tai baby pink.

Hassua muuten miten tyylini on näistäkin kaikista kuvista muuttunut. Tällä hetkellä asustaisin kyllä kaikki linkatut asut uudella tavalla, mutta hauska nähdä mistä olen milloinkin intoillut ja minkä kokenut hyvännäköiseksi 😀

Tässä tuli nyt viisi tärppiä tulevaan sesonkiin, mutta kaipasitteko vielä kattavampaa trendipostausta? Sellaisen olen muutamassa sesongissa toteuttanut ja mielelläni kasaan tänäkin vuonna, jos kiinnostusta löytyy 🙂

kuvat: style.com

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Sininen
    January 29, 2016

    Tuosta tuli mieleeni, kun sanoit, että asustaisit kaikki asut uudella tulevalla, että olisi hauska nähdä postaus, jossa asustaisit jotkin vanhat asut/vaatekappaleen uusiksi ja tekisit niitä vertailun ennen/jälkeen 🙂 Itsellä nimittäin ainakin on vanhoja vaatteita joista pitää, mutta joiden yhdistelyyn kaipaisi uusia näkökulmia, kun liian usein tulee laitettua täysin sama asukokonaisuus kengistä alkaen päälle.

Previous
Eighteen