Työpiste

SI MODA KOTI TYÖPISTE 3SI MODA KOTI TYÖPISTE 12

Tältä näyttää meidän kodin työpiste. Itse puhun siitä Ikea-nurkkauksena, koska suurin osa kalusteista&tavaroista on tosiaan peräisin sieltä, mutta pakko kehua, että niin ikään suurin osa on ollut meillä yli 5 vuotta! Muutamat jutut olisin ehkä tänä päivänä jo valmis vaihtamaan, mutta tällä hetkellä mennään näillä. Vanha setti oli nimittäin kuin tehty tuohon portaiden viereiseen aukkoon.

Olen monesti miettinyt, miltä asunto olisi näyttänyt, jos tuo seinä olisikin jätetty valkoiseksi. Joka kerta tulen kuitenkin siihen samaan lopputulokseen, että täällä olisi ollut aivan liian valkoista. Lisäksi rakastan mustan seinän tuomaa dramatiikkaa ja syvyyttä. Muutama viikko sitten hankin työpöydän yläpuolelle tuon muistitaulun ja se jollain teki tapaa työpisteestä yhteinäisemmän sekä valmiimman näköisen. Alunperin olin ajatellut siihen hyllyä tai kahta päällekkäin, mutta totesin ne liian raskaan näköisiksi ja ehkä myös liian perinteisiksi ratkaisuiksi. Säilytystilan kannalta ne olisivat ehkä olleet oiva veto.

Säilytystilan lisäksi kaipasin ehkä jotain viritystä noille ilkeästi repsottaville johdoille. Olisin tietysti voinut kääriä ne näin kuvien oton ajaksi pois, mutta silloin en olisi ehkä muistanut mainita ongelmastani. Onko teillä jotain kivoja ratkaisuja rumien sähköjohtojen piilottamiseen?

SI MODA KOTI TYÖPISTE 4SI MODA KOTI TYÖPISTE 0SI MODA KOTI TYÖPISTE 1SI MODA KOTI TYÖPISTE 2SI MODA KOTI TYÖPISTE 7

Minulla oli vapun ajan lainassa laajempi objektiivi ja innoistuin siinä testaillessa kuvailemaan näitä kotikuvia. Joten lisää koti-juttuja tulossa piakkoin!

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • jaana
  May 4, 2015

  Ihana tuo musta seinä!
  Mun viimeisin postaus on kanssa työpisteestä, ikeapainotteinen sekin 😉 Jopa samoja juttuja taitaa löytyä!
  Mä jouduin käyttämään jatkojohtoa että sain tietokoneen laturin yms. yltämään pöydälle, niin laitoin sen jatkojohdon mustaan peltiämpäriin (no blogissa näkee paremmin kuvan siitä..), se helpottaa edes vähän ettei johdot ole heti ekana pistämässä silmään! -Jaana

  Ps. Mitä tuo teidän lattia on? Meillä on uusi lattia hakusessa keittiöön, ja valkoinen on vaihtoehto nro 1.

 • Johanna
  May 4, 2015

  Tosi nätti työpiste!! Ja kiva tuo muistitaulu, mistä se mahtaa olla? 🙂

 • Emmi
  May 4, 2015

  Tosi kiva työpiste! Tuo tumma seinä tuo siihen nimenomaan “sitä jotain” ja valkoinen voisi jäädä pliisuksi. Omaperäinen ja kaunis! 🙂

  • Kaisa
   May 7, 2015

   Kiitti 🙂 samaa mieltä mustasta seinästä!

 • Juuls
  May 4, 2015

  Teidän sisustus näyttää todella hyvältä! 🙂 mistä tuo muistitaulu on? Kiinnostaisi tuollainen omaan kotiinikin 🙂

  • Kaisa
   May 7, 2015

   Kiitos <3 Taulu on habitatista. Siellä on kahta eri mallia 🙂

Previous
Denim skirt